Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem co Ty mi próbujesz wmówic;-), ale nich bedzie ze masz racje i juz zgadzam sie z Toba

Rany jakie głupoty to szok.. Znalazłam niby Twoje nagie zdjecia z moim kumplem na ktorym kochacie sie w wannie
I to on miał byc ojcem Twojego bobasa a ja chodziłam i tak mi zal było Twojego tajemniczego W, ktorego nie znam i nic wiecej o nim nie wiem jak ta tajemnicza literka "W" hehehe
Potem dochodziłam jak to mozliwe bo ten kumpel mieszka w stanach a tam mieszka własnie gkvip a nie Ty!!!
:-)
i tak w sekrecie moge Ci powiedziec, ze kochałam sie w tym kumplu jak zdałam do liceum ;D ;D

posypuje cukrem, cukier spada ufffff moj maz znow sie bedzie nawijal, ze cukiernikiem to ja jestem marnym 

Witam się dość późno ale jestem na chwilkę :-)
an.ka gratulacje ruchów :-)
Wy tu ciągle o jedzeniu a ja od czwartku an diecie i dziś na obiad warzywka na parze i pierś z indyka gotowana :-(, tylko to dziwne bo dostałam dziś glukometr i mierzyłam sobie cukier godzinę po jedzeniu to wyszedł mi 48, a norma od 70 do 110 hmmmmmmmmmmmmmm sama nie wiem czy to obciążenie glukozą wyszło nie tak czy ta dieta pomaga, ale też nie mogę mieć 48
no właśnie tu mi wyszła nietolerancja glukozy a tu cukier taki mały hmmmmmm a mierzyłam sobie jakąś godzinę przed jedzeniem miałam 72, dosłownie głupieję jużTo witaj w klubie diet cukrzycowych. Też mogę sobie tylko poczytać o tym co wcinają dziewczyny. I nie powiem, że chwilami boję się, że zwątpię i się rzucę na coś słodkiego, ale zaraz przypominam sobie, że przecież dla maleństwa to robię.
Ja też mierzę cukier i jak na razie od prawie miesiąca tylko raz wyszedł mi poza normę. A powodów mogło być kilka, ale jeden najważniejszy - mój cudowny kiciuś zatrzymał swym szanownym grubym zadkiem wskazówkę zegara i gdy się jorbnęłam to nie wiedziałam ile tam leżał, więc zmierzyłam poziom czym prędzej i obawiam się, że za wcześnie.
Nie wiem dlaczego takie dziwne masz wyniki. Faktycznie po godzinie 48 to trochę mało.