Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cieszę się, że mnie ktoś rozumie;-)zaza
hahaha, śmieszne to ale i tak cię rozumiem bo też mam takie fazy. Zamówiliśmy meble na korytarz i mąż po nie pojechał, ja sprzątałam ten korytarz 2 godziny i widziałam oczami wyobraźni jak w końcu mam gdzie wsadzić te buty, szaliki, kurtki itp. Mąż przyjechał i powiedział, że będą dopiero za tydzień. Dziewczyny ja nie mogłam się uspokoić, ogarnął mnie taki żal i rozczarowanie jakbym 3 latka miała. Już 10 miesięcy mieszkamy bez tych mebli to tydzień nas nie zbawi ale ja nie mogłam powstrzymać łez.![]()
Popieram!Na problemy toaletowe proponuje starte na tarce jabuszko!!!
Deserek palce lizac a i problemów mniej na głowie![]()

no a teraz musze sie Wam pochwalic ze Jestesmy juz w domku![]()
jeszcze tylko jeden i koniec
nie mogę się już doczekać, bo to siedzenie przed kompem mnie wykańcza, a i maleństwu raczej niewygodnie w takiej pozycjiWitam was drogie dziewczynki, ja z takim malym zapytaniem![]()
Mam termin porodu na 4.06.2012 i chcialabym sie zapytac czy moglabym przylaczyc sie do was? Jestem tu poczatkujaca i nie bardzo wiem jak poruszac sie na forum, ale razem moze jakos damy rade:-)
To nasze pierwsze dziecko, wiec wszystko dla mnie jest nowe.
musze poswiecic sobie wiecej czasu na nadrobienie Was, dopiero zaczne sie wtracac
Napisze moze cos o sobie, od kad dowiedzialam sie o ciazy jakos tak z mezem stawialismy podswiadomie ze bedziemy miec nasza Marysie, na polowkowym okazalo sie ze jednak bedzie siusiaczek
juz przyzwyczailam sie do tej mysli i z utesknieniem czekamy na naszego malego baczka. Jezeli chodzi o imie to jeszcze nie wybrane, caly czas trwaja spory, wiec wyjdzie w praniu, maz obstawia na Karola...
Witam was drogie dziewczynki, ja z takim malym zapytaniem![]()
Mam termin porodu na 4.06.2012 i chcialabym sie zapytac czy moglabym przylaczyc sie do was? Jestem tu poczatkujaca i nie bardzo wiem jak poruszac sie na forum, ale razem moze jakos damy rade:-)
To nasze pierwsze dziecko, wiec wszystko dla mnie jest nowe.
asiia - super, ze sterydy juz robia swoje a Ty poodpoczywasz w domku!!!
Powiedz jeszcze jak stoicie z przygotowaniami??? Wszystko juz gotowe dla maluchów???? Ja z blizniakami do szpitala trafiłam albo w 25 albo w 26tyg i juz nie wyszłamWiec co do tej pory zrobiłam to miałam a reszta to rodzina mi pomagała.
Witam nową kolezankę!!!![]()
asiia - i napisz jeszcze ile maluchy wazyly jak wychodziliscie ze szpitala??
Ja też u nas jestem za Karolkiem, L. jest za Antkiem... chyba z kapelusza będziemy losować![]()
Strasznie duzo piszecie, caly czas tu sie cos dziejemusze poswiecic sobie wiecej czasu na nadrobienie Was, dopiero zaczne sie wtracac
Napisze moze cos o sobie, od kad dowiedzialam sie o ciazy jakos tak z mezem stawialismy podswiadomie ze bedziemy miec nasza Marysie, na polowkowym okazalo sie ze jednak bedzie siusiaczek
juz przyzwyczailam sie do tej mysli i z utesknieniem czekamy na naszego malego baczka. Jezeli chodzi o imie to jeszcze nie wybrane, caly czas trwaja spory, wiec wyjdzie w praniu, maz obstawia na Karola...
Ja od poczatku ciazy czulam sie strasznie, mdlosci i wymioty przesladuja mnie do dzis ale juz nie z takim nasileniem jak na poczatku, dopiero teraz zaczynam tyc, bo na poczatku ciazy schudlam prawie 7 kg. Wyniki mam dobre, maluch rozwija sie prawidlowo wiec nie mam powodow do jakichkolwiek obaw, ale razem jakos tak razniej przechodzic przez ten stan![]()