Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dasz przepis bo moze cos zrobie w domu nie ma to jak domowe paczusie![]()
Cześć dziweczyny, pewnie mnie już średnio pamiętacie, bo dawno się nie odzywałam ale od czasu do czasu Was podczytuje, tylko gorzej z pisaniem, bo czasu brak. Gratuluję Wszystkim udanych wizyt, u mnie też wszystko ok, jestem już po glukozie - winiki ok; kolejną wizytę mam dopiero na początku marca a USG pewnie na poczatku kwietnia. Zastanawiam się czy już któraś z Was chodzi do szkoły rodzenia i czy macie zamiar?? sorki jeśli ten temat został już poruszony i się powtarzam, ale nie sposób Was nadrobić:-)
Wrocilam z wizyty :-)
Serduszko pieknie bije, brzuch 25 cm - odpowiada 25 tyg ciazy, 4 kg do przodu (bylo 5, ale sie gdzies 1 zapodzial).
Byłam u gina i jest chłopiec
za 3tyg (7marca) do potwierdzenia,serduszko bije czterokomorowe![]()
To i ja sie witam![]()
Juz po sniadanku, dwoch paczusiach i kawce (Inaka). Mniami.
Pochwale sie i pozale troszke bo wczoraj rzucilam sie i upichcilam faworki i paczusie a te robilam pierwszy raz w zyciu i wyszly bez zakalacai calkiem pyszne
. Jak to moj M mawia, ze w ciazy to ja mam reke i do gotowania i do pieczenia :-) I moze cos w tym jest nie macie tak, ze w ciazy lepiej Wam wychodza wypieki i gotowanie?

Obiecal mi faworki jeszcze ale chyba babcię wykorzystam bo chętnie do robienia, skoro jest u nas to niech robi
No ale co ja poradzę jak ona chce i uparta
Gratulejszynnnn :-)Dziewczyny, jak na razie jest DZIEWCZYNKA![]()
:-)Kochana, ale tu nie chodzi o oddech przy wysiłku tylko właśnie take problem z oddechem jak się siedzi spokojnie, tak jaby płuca nie miały miejsca i trzeba nadrabiać ziewaniem.Taką blokadę się czuje- jakby nawet leciutki ból, opór, na leżaco i po jedzneiu chyba jest najgorzej....Witajcie,
AVO mi też się cieżko oddycha:-( jak wychodzę po schodach to pozniej czuję się jakbym biegla jakieś 10 km![]()