Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ehh . . . DZIĘKI dziewczyny za współczucie. Naprawdę kiepsko jest i już sama nie wiem co robić. Ćwiczenia może jaieś by pomogły, tylko jakie????? Ja też nie znam się zupełnie. :-(
Muńka a znasz jakiegoś fizjoterateutę w Warszawie? Bo w tym moim wygwizdówku o nazwie Mszczonów to mogę pomarzyć o takich facowcach. A gotowa jestem każde pieniądze dać aby mi ktoś pomógł.
Z chęcią sama bym Ci poleciła jakieś ćwiczenia, ale na odległość ciężko ocenić dokładnie jakie masz dolegliwości i dobrać odpowiednie ćwiczenia, które Ci nie zaszkodzą. Nie ma jak rozmowa z pacjentem i indywidualna ocena. Mogę dać Ci namiary na znajomego tylko on mieszka w Konstancinie. Jest fizjoterapeutą i osteopatą, myślę, że wie też co może a czego nie w przypadku kobiety ciężarnej.
Szczerze współczujęKasiula gratuluję poznania płci maleństwa.
Dopiero godzinę temu z wyra wyszłam i ledwo co żyję. Od 2 w nocy walczyłam z bólem pleców. Wrócił niestety i chyba już nie odpuści do porodu samego. Płakałam, stękałam, krzyczałam... koszmar normalnie jakiś. Trwało to do 7 dan ranem. Potem o 9:30 powróciło, ale w dużo lżejszej formie. Tak czy inaczej zaciskało w płucach, bolało, nie mogłam mówić, ani oddychać. Odkąd się obudziłam próbuję się dodzwonić do chirurga-ortopedy, ale chyba ma dyżur i nie odbiera. Nie wiem co to będzie ze mną jak te bóle będą się tak często powtarzać przez kolejne 4 miesiące. Szkoda mi męża bo do pracy na 6 miał, więc spał 3 godziny tylko.
Dzwoniłam do ginki i pozwoliła jedynie na apap, ale on nic nie pomoże, więc nie widzę sensu jego aplikowania sobie. Ale za to pozwoliła zjeść pączusia. Ale co z tego skoro z domu się ruszyć nie mogę![]()
Na pocieszenie, powiem ci, że jakis czas temu miałam wielki atak rwy kulszowej i przez 2 dni nie mogłam chodzić ale na szczęscie przeszło. Więc może musisz przeczekać. Cały czas cie bolec nie będzie. Trzymam kciuki.mlodak. To może promieniować z okolicy międzyłopatkowej. A czy miałaś wykonywane wcześniej jakieś prześwietlenia odcinka piersiowego? nie masz przypadkiem stwierdzonej skoliozy?
Wyślę Ci namiary na PW.