reklama

Czerwiec 2012

mamina, ten sam link wrzucialm Ci pare postow wyzej :tak:
ja tez lubie te stronke :tak: przynajmniej wiadomo, co Ci nad glowa lata ;-)

a ja tego nie widzialam? ja to naprawde jestem odmozdzona totalnie. Maz do mnie mowi jakbym byla bezmozgowcem, np dzis wynosil zakupy z auta i mowi do mnie - zamknij tylko drzwi a bagaznik zostaw otwarty:eek: czyli ze przypuszczal ze w trakcie wypakowywaniea zakupow moge mu zatrzasnac bagaznik
to sie nazywa spizdziala ciazata zona
no nic po tym jak mi to powiedzial o tym bagazniku to z wrazeniea wchodzac do domu bym weszla w sciane:happy2:
chyba powinnam dac sie w kaftan zakuc dla dobra mojego i innych

viola-- przykro mi ze twoj kotek umarl, dla mnie zwierzeta to takie lepsze ludzie, zawsze kochaja, czekaja i nie narzekaja. Nic nie zastapi tych wyjatkowych cudeniek. Mojego swiniaka morskiego do tego pory wspominam jak grzal sobie zimne piety w moim reku.......

reklama
dobry wieczor

viola wspolczuje kotka...
addiena wspolczuje szpitala, ale przynajmniej cie dobrze zbadaja

moj maly dzis nogami do gory i kopie mnie tak w przepone ze nie moge sie schylac zupelnie... a dzien dosc aktywny, razem z mezem zakladalismy dzis akwarium i wyglada pieknie, jak sie woda odmuli to wkleje fotke:)
acha i zrobilam pyszna tarte cytrynowa. mniam!
w miedzyczasie tesciowka zadzwonila i pytala czy nie chce przypadkiem rodzic u nich , ze jak co to ona zalatwi :eek::szok: no jaaaaaasneeeeeee, pojade 400km i sama tam bede z nimi siedziec czekajac na porod. skad ona bierze te pomysly?!

tak w ogole to snieg sie roztopil i dzis czuc bylo wiosne w krakowie!

Sicil - nie znałam tej stronki, wielkie dzięki!! Niedługo córcia przylatuje, to będę śledzić jej lot.
I siedzę i gapię się na te samolociki wrrrr.

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie.
Viola - współczuję śmierci kociaka.
Addiena - przykro mi z powodu cukrzycy i szpitala,ale będziesz pod opieką i mam nadzieję,że wszystko się szybko wyrówna.&&&&&&&
Goldenlucy - gratuluję córuni.
an.ka- gratuluję 5!
i gratuluję wszystkim,które wczoraj sprzątały, gotowały,piekły itd.Ja cały dzień przeleżałam/przespałam.Pogada do banie,zamiast śniegu zaczął podać deszcz i się zrobiła taka ślizgawka,że szok!!!!
josi - ja znam ten ból,mnie obydwie(mama i teściowa)chcą zmusić do porodu w PL:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dzionka;)

Witajcie :)

Taa a co ja mam powiedziec, nie dosc, ze od maja bede siedziec u tesciowej, to jeszcze teraz maz mnie podstepem zostawia tu do piatku :wściekła/y:Ja
Ja tu nie wytrzymam do piatkuuu

sicil biedactwo!!!Ja bym chyba oszalała u teściowej;-)

A jeszcze pisałyście o liczeniu ruchów dzidzi-mi gin mówił,że od 28 tyg.powinno ich być około 10 w ciągu 2 godz i jeśli nie ma to mam zaraz dzwonić albo jechać di szpitala,bo to może ALE NIE MUSI oznaczać,że coś się dzieje nie tak.

reklama
sicil no ruchy mojego syna już wyglądają tak , że bez problemu czuje kiedy to pupa lub głowa wali a kiedy noga bądź ręka. Czasem aż boli już prawie dochodzi do żeber - mało brakuje. Kopy są bardzo silne i bardzo widoczne gołym okiem heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry