Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
, całe szczęście że już moje paluszki się do tego przyzwyczajają
i mam nadzieję że po następnej wizycie u diabetologa odpuści mi już igły :-Addiena napiszę Ci w skrócie co można a co nieCzyli u mnie ten pierwszy skok byl spory....a co do jedzenia, to ja zglupialam i zastanawialam sie nawet nad mandarynka. Wiadomo...odstawiam cukry, biale pieczywo, ale co z reszta? Musze sie wyedukowac![]()
hmmm fajowe to ciasto !!!!!!!!!!!addiena, mamina - ciasto z kisieli to zwykłe ciasto kręcone mikserem, które się dzieli na ile chcemy części i do każdej dodajemy dodatki - kakao, mak, różne kolory kisieli i wylewamy na brytfankę - wychodzi super kolorowo i lekko kwaskowo dzięki kisielkom właśnie, a i cukru też ma mało bo w przepisie jest 1 szkl, a ja daję nie więcej niż 3/4 szkl. i wychodzi super.
A co do silnej woli - sądzę, że wystarczy jak pomyslisz o maluszku pod serduchem i juz silna wola jest!!!!

co do ruchów dzidzi to ja przez to łożysko na przedniej ścianie niektórych nie czuję, czuję je dopiero jak przyłożę rękę do brzucha, ale już wiem kiedy mała się budzi i szaleje najwięcej to jest po śniadaniu, po obiedzie, na wieczór jak się kładę spać i często ją łapie na tym że skacze o 5 ranosicil no ruchy mojego syna już wyglądają tak , że bez problemu czuje kiedy to pupa lub głowa wali a kiedy noga bądź ręka. Czasem aż boli już prawie dochodzi do żeber - mało brakuje. Kopy są bardzo silne i bardzo widoczne gołym okiem heheh
:-)No moj wieczorem pobil rekord 10kopow dostalam moze w ciagu 2minut
U was tez tak jest, ze kopy robia sie coraz bardziej...doslowne?

Witam:-)
U mnie kopy sa juz doslowne to nie zadne mizianie oj nie... Jeszcze nie boli ale juz wymierzone wycelowane i wystrzelone;-) Dlatego lubie wieczory i poranki bo gdy leze najbardziej jest bobo aktywne wiec mamy pare chwil dla siebie:-)

, czy jak będą razem spać...Ciekawe jak to będzie naprawdę. Ostatnio mnie rozbawił jak powiedział: "Będę bronił mojej siostry tymi palcami przed niedobrymi chłopakami!"
ale mam dziś nudy :-(
i strasznie mi się chce czegoś do schrupania, chodzą za mną faworki albo coś w takim stylu, a wiecie ile radochy sprawiło mi dziś zjedzenie kawałka gorzkiej czekolady MASAKRA !!!!!!!!!!!!!

Nasz synek chyba jednak będzie Antek![]()
Mam pytanie czy lekarz którejś zalecił liczenie ruchów? Ja mam liczyć od 1 marca 2xdziennie po godzinie .