mamina karierowiczka
Fanka BB :)
ale ja mam ostatnio chcice na makarony, Scilipol masz jeszcze jakies fajne przepisy na makaron na szybko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak nie kupie to powyjadam najpierw płatki kuleczki czekoladowe dzieci a potem wezme sie za suche kakao. Az powyjadam w domu wszystko co ma odrobine słodki smak![]()
Zreszta w ogóle mam zajawy straszne, wczoraj wlewałam świezutka słodka smietanke do zupy po czym przekreciłam ja z gwinta i drugie pół wypiłam![]()
jestem nieobliczalna![]()

hahaha mam dokładnie to samo, u mnie oprócz płatków do mleka w standardzie są miód, dżem i nutella jedzone oczywiście łyżeczką prosto ze sloiczka![]()
ale poki co mam narazie inne rzeczy, powyjadam je i sie wezme za miod;-) co to dziecko chce mi powiedziec???

My dziś własnie jakoś oboje nie w humorze. Dlatego jak zaczęlo się ostrzej(własciwie bez powodu większego) to po prostu wyszłam z domu na ten deszcz i tak łaziłam godzinę, aż mi zimno się zrobiło...biedna wiem cos o tym, placz sobie kochana bo to pomaga. Ja to jak mam dola i juz becze to jeszcze sobie wymyslam dodatkowe powodynp jak mnie moj B wkurza ide do pokoju zeby poryczec (bo wstyd mi ze taka glupota a ja musze ja okrasic lzami) to jak juz jestem sama w pokoju i rycze to sobie jeszcze z przeszlosci wyciagam co on mi takiego nie zrobil wtedy jak wyplacze jeden powod to juz mam drugi w zanadrzu do obryczenia. I jak
moj B wejdzie i to zobaczy to wtedy rycze i sie smieje a on mysli ze zwariowalam
jak nie kupie to powyjadam najpierw płatki kuleczki czekoladowe dzieci a potem wezme sie za suche kakao. Az powyjadam w domu wszystko co ma odrobine słodki smak![]()
Zreszta w ogóle mam zajawy straszne, wczoraj wlewałam świezutka słodka smietanke do zupy po czym przekreciłam ja z gwinta i drugie pół wypiłam![]()
jestem nieobliczalna![]()
co to dziecko chce mi powiedziec???![]()
na pocieszenie - ja też mam teraz takie parcie na slodkie, powyjadalam prawie wszystkie "zachomikowane" słodycze. miodek został mi jeszcze i chałwa mojego T.
Zle mi dziś jakos tak fizycznize ze sobą. Pozycji nie mogę znaleźć sobie, przemeczenia jakies czy cos.
A i w ramach napadu na slodkości własnie bedę piekła chalkę z kruszonką. I przeszukuje internet w celu znalezienia natchnienia na wykorzystanie pozostałych 6 białek.... chyba beza.... z bitą śmietaną.... i owocami... Pavlowa????