Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo terminow nie było. Odczekała poszła i co sie okazało??? Pani dr jest na urlopie a pielegniarka zapomniała zadzwonic
No i dalej czekanie... A potem tylko potrafia powiedziec, ze za pozno sie przyszło!!! Zreszta dlaczego tylko do ginekologa tak ciezko i na zapisy trzeba ?????? Tego nie rozumiem?
a dzieci do 16 roku zycia.
no nic mi nie wychodzilo, szkoda gadać. Mąż w pracy, synek spi wiec juz spokoj

Nic mi nie mówicie o tych NFZ i lekach bo się wk....am. Ja nadal biorę Clexanę i niestety nadal od 1 marca nic się nie zmienia w tej kwestii. Nadal pozostaje nierefundowana w moim przypadku. Kombinowałam jak to obejść ale jest trudno. Żaden lekarz nie chce wziąść na siebie odpowiedzialności za wystawienie nieuzasadnionej recepty oby nie mieć przykrości. Zamienników tego leku też nie ma i tak nie mając wyboru po jutrzejszej wypłacie zaniosę w zębach do apteki 360zł za 30szt. - wystarczy na miesiąc. Dla porównania do tej pory płaciłam 36zł za 30szt.
.
. Do nowego domku juz sie przeprowadzilismy tzn. moje chlopaki wszystko robili. Co prawda ciagle masa pudel, workow do rozpakowania ale powoli jakos to wszystko ogarne.
.