reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

A myslałam, ze bede pierwsza;-)
No w sumie to troche sie psujemy i jesli juz teraz tak jest to co bedzie jak termometr pokarze 20* ??? Mam nadzieje, ze ktos tu czasem zajrzy:wściekła/y:
U mnie bez zmian, nos zawalony ze nie mam jak oddychac - dramat dosłownie, cały czas leci mi krew z nosa i zaczyna pobolewac gardło :(((
mam nadzieje ze na chłopakow to nie przejdzie ze mnie!

reklama
Witajcieeee niedzielnie :)
Cos sie od wczoraj nie moge pozbierac, bylismy ogladac wozki, odpadly wszystkie Quinny, zadne inne mi sie nie podobaly, kurcze, istnieje wozek, ktory ma w miare nowoczesna strukture, gdzie potem w wieku 6miesiecy wygodnie mozna wlozyc malca do czesci spacerowej? Tu nie znalazlam :eek:

sicil - a u Was ile macie stopni?

No juz cieplo, wczoraj czekajac na meza zasnelam na sloncu na chwile i ryjak sobie lekko spalilam :baffled:
Tak bym powiedziala, ze dobija do 20stopni w cieniu w sloncu juz zaczyna byc lekko nieznosnie :confused2:

Katrin- to fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam takie smakowe upodobania ;-)

Aaaa i musze sie pochwalic, ze odkupilam sie w h&m w ciazowe ciuszki i juz nie planuje dalszych zakupkow :tak: no moze jakis t-shirt i koniecccc
No plus nabylam pare rzeczy dla Julcia :zawstydzona/y:

ale to tylko w dzien :tak: wieczorem nadal mozna zeby zbierac z ziemi ;-)

oto moje ciuchowe lupy :tak:
hmprod.jpghmprod1.jpgimg-thing.jpg

Ostatnia edycja:
ale to tylko w dzien :tak: wieczorem nadal mozna zeby zbierac z ziemi ;-)

powiedzmy ze mnie pocieszyłas :crazy: ;-)

sicil zabraniam ci podawać informację na temat temp u Ciebie bo mi humor psujesz :-p

wiem ze sama pytałam, ale ja jednak tez;-):tak:

Ale tak mysle sobie, ze u nas to juz tez kwestia czasu. Rok temu pamietam przed swietami, czyli musiało to byc w marcu ewentualnie poczatek kwietnia kupilismy stoł i krzesła ogrodowe i juz było ładnie fajnie na słoneczku sie siedziało przed domem.. A w swieta dzieci biegały na krotki rekaw wiem;-) No wiec juz bez żadnej łaski ma sie ocieplac!!!!!
U mnie dzis pieknie słoneczko zaglada przez okna ;))

witam
a u mnie 2 na plusie i sloneczko...moze za miesiac dobije do 20, w koncu kwiecien bedzie juz:)
rzeczywiscie pusto sie tu robi ale to pewnie weekend zadzialal. i tak mamy wiecej postow niz majowki i kwietniowki nawet. jeszcze chwila to przeskoczymy lutówki hehe. wiec i tak jestesmy mocno rozgadane;)

co dzisiaj na obiadki szykujecie?:)

zaza, buziol- no tak, ale potem ja tu bede zdychac, a wy w maju/czerwcu bedziecie miec piekna letnio wiosenna pogode :tak:
na dodatek, kurna juz nie wiem jaki wozek, bo przeciez Mrów w tej gondolce w 40stopniach to sie ugotuje :no:

blond- ja dzis na obiadku u tesciowej....znow :confused2: widzialam cous cous z sosem takim a'la bolognese, tylko miesko nie mielone a gotowane

reklama
ale dobre obiadki dzisiaj macie:) u mnie dzisiaj pomidorowa plus kotlety z piersi kurczaka.
Sicil z ta gondola to chyba nic nie wymyslisz bo przy 40 stopniach to wszysvcy beda ledwo zipac. chyba ze z klima kupisz ;D a z ta spacerowka to widze ze rzeczywiscie masz problem. my juz wybralismy wozek a wlasciwie wrocilismy do pierwotnego wyboru czyli jednak xlander.

Do góry