Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja podobniea ja 29tydz, jak pomysle ze z blizniakami był to moj ostatn tydzien to az mi dziwnie sie robi ;/// tak niespodziewanie i szybko.. myslałam, ze jade lezec na patologii ciazy a oni mi dzieci ot tak wyjeli na dzien dobry ;//
dlatego teraz nie marudze a ciesze sie kazdym dniem i kopniaczkiem)
co do tych watkow ;//
ja na niektore tez wchodze raz w tyg i nadrabiam a na niektore w ogole bo nie mam czasu - dla mnie to nie do ogarniecia![]()
ale zauwazylam, ze sa dziewczyny ktore nie zawsze wchodza na ogolny tylko wlasnie na poszczegolne watki jak sie chca czegos konkretnego dowiedziec i jak dla mnie moze tak zostac
w natloku wiadomosci na ogolnym nie zawsze sie doczyta tego co sie chce, taka prawda.Albo ktoras moze zadac pytanie a zostanie one pominiete. Ja najczescieej wchodze na brzuszki haha
i wydaje mi sie, ze w miare sa one uzywane (watki), popatrecie na inne miesiace, my to mamy malo tych watkow chyba
ale i takmi obojetne jak bedzie, wyrazilam swoje zdanie tylko;-) bedzie jak bedziecie chcialy
zawsze mozna jakies archiwum utworzyc bo niektore rzeczy moga sie jeszcze niejednej z nas przydac

dzień dobry wszystkim ja podobne jak Ty wsałam z godzinę temu a kręgosłup tak boli że szok mam nadzieję że go rozruszamDzien dobry
Czyżbym dzisiaj ja witała sie pierwsza?? no chya pierwszy razNie śpię co prawda dopiero od godziny ale jak dla mnie to szok, że wstałam. No ale nie dość, że się wyspałąm to i wszystko mnie boli
plecy, lewy i prawy bok więc nie ma jak leżeć. Tylko co ja teraz będę robiła
? chyba idę po śniadanko;p