Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a w temacie piwka toja sobie ostatnio Lecha bezalkoholowego wypiłam, potrzebowałam tej lekkiej goryczki w smaku 

No i tym razem nie było kopania w głowicę ale była czkawka 

mi tez pip napuchła= hahaha, ale tez tak miałam w pierwszej ciążyNo to zdecydowanie mi razniej z tym goleniem)
myslałam ze to tylko ja niedokłdnie i oby szybciej heh co prawda od dzis z lusterkiem bo inaczej nie ma juz szans
i niestety tez własnie dzis dzieki tamu zauwazyłam, ze troche inaczej wygladamcholera nawet nie wiedziałam
z dowcipow sie posmiałam,czesciej tu trzeba takich pozytywnych wibracji!!!
gkvip - nie wiem ktore z Was odwazniejsze hehe ja to bym chyba te drugie poł flaszki przechyliła;-)
sicil - ale czułas sie inaczej czy poprostu zmierzyłas z ciekawosci???
ja sie dzis nacieszyłam swiezym praniem, wystawiłam suszarke na balkon, wywiesiłam pociel i moge ja prac od nowa ;//// tak wiało ze cała w piachu cholera wszystko noaj
edit
wszyscy juz u mnie spia a ja przyciełam komara w dzien i teraz duuuuupka ;//
a tu nikogo nie ma ;(
jak dla mnie watkow tez mamy zdecydowanie za duzo, i mam wrazenie ze zamiast tu normalnie swobodnie sobie pisac to kazda wszystko wpisuje gdzies oby dopasowac do tematyki.. chyba przez to tutaj zostaje nam tylko pisanie o tym co nam dolega i o tym co na obiad robimy ;//
i przyznaje bez bicia,ze sporo nieczytam bo nie ogarniam - ZA DUZO TEGO JAK DLA MNIE![]()
Hej
Trochę mnie nie było, ale zmęczenie i słabszy nastrój dają mi nieźle w kość.
Mam pytanie - od jakiegoś czasu szybko się męczę, bolą mnie nogi (ale to akurat rozumiem) i mam wrażenie słabych rąk (wystarczy że trochę potrzymam je w górze albo pokręcę intensywniej kierownicą bez wspomagania i już czuję że moje łapki są takie "wiotkie", wyciągam pranie z pralki, trochę się nagimnastykuję i już szybszy oddech, zmęczenie, słabe ręce), ma któraś z Was podobne objawy? Zaczynam się martwić..
Hej
Trochę mnie nie było, ale zmęczenie i słabszy nastrój dają mi nieźle w kość.
Mam pytanie - od jakiegoś czasu szybko się męczę, bolą mnie nogi (ale to akurat rozumiem) i mam wrażenie słabych rąk (wystarczy że trochę potrzymam je w górze albo pokręcę intensywniej kierownicą bez wspomagania i już czuję że moje łapki są takie "wiotkie", wyciągam pranie z pralki, trochę się nagimnastykuję i już szybszy oddech, zmęczenie, słabe ręce), ma któraś z Was podobne objawy? Zaczynam się martwić..
Napisała tu któraś, że podczytuje wątek czerwcówek2011 wiec i ja weszlam z ciekawości. Ale fajnie się czytało o wieściach z porodówkiniedługo i u nas będzie taka atmosfera oczekiwania
a ja chyba idę z powrotem do łóżka jakoś mnie muli ehh a mały się nie przejmuje i bryka mamusi w brzuszku
![]()
jeszcze trochę i my będziemy pisać, że coś się zaczyna!!Czesc Dziewczyny,
Ja dzis wstalam z tylko jedna mysla: pamietaj wysikac sie do pudelkano i pamietalam
![]()
Za to gdy juz wstalam to tak mnie scisnelo w okolicy przepony, ze az usiadlam. I trzyma do tej pory. Zrobilam melise na razie sie parzy. Mialam kiedys cos takiego przez caly dzien ponad rok temu az wyladowalam u lekarza w nocy. Wtedy dostalam jakies zastrzyki do d...Cholera jasna niech mi juz przejdzie.
Wczoraj nie wypilam colonu c ani lactulosilu bo rano ns czczo a wieczorem zspomnialam. Moze to jelita mi sie poblokowaly.
Grr
Zawsze sobie pojemniczek wystawiam z tyłu na kibelku, ale oczywiście mężulek nie zamknął klapy i pojemniczka nie było widać, dobrze, że pamiętałam!!;-)