Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzień dobry!
Drogie Panie - czy Wy też miewacie teraz takie cudne sny? Ja od erotycznych po podróżniczeAż żal się budzić! I wysypiam się doskonale
![]()
Mam dziś wizytę na 11, lekarz mnie ochrzani bo nie zrobiłam badań krwi i moczuPRzyczyna jest prozaiczna - budzę się rano GŁODNA jak wilk i MUSZĘ coś wrzucić na ruszt, bo inaczej mnie mdli potwornie. I jak ja mam w takich warunkach lecieć przez pół Trójmiasta do laba na pobranie? Puszczę pawia w połowie drogi
![]()
Miłego dnia wszystkim!
ja dziś wstałam o 8 żeby jechać na pobranie krwi i siski do badania oddać, wrociłam o 8:30 i za jedzenie
a wizytę mam w poniedziełek pytałam się wieczorem sobie wyniki mogę sama wydrukować
Kam 34 tydzieńSuper!
No nie mogę...znów czkawka...Mała czka min 2/3 razy dziennie...ciekawe czy po porodzie taż tak będzie?

Tylko ze ja ze skierowaniem kochana na cesarke... wiec termin juz stały
Co nie zmienia faktu ze woalalbym planowo 12.06 bo mi sie jeszcze jedna wyplata wliczy do zusu o wiele wyzsza niz to co mi da zus... no i macierzynski niby tylko tydzien roznicy ale wlasnie dla mnie to bedzie istotna data;pp

Ja wróciłam od lekarza i zamiast, ze skierowaniem do neurologa to mam szpitalaprzedwczoraj się tak broniłam, a dziś ciśnienie 160/110
ale pójdę dopiero około południa.![]()

Witam!
JA do tej pory miałam wizyty co 3-4 tygodnie, tylko na samym początku w międzyczasie chodziłam na samo usg sprawdzić, czy z fasolką wszytsko w porządku. Teraz pomiędzy kolejnymi wizytami mam niecałe 2 tyg.
O kurcze! 5 tonowe dziecko ;-)
Mnie też nie bolą ani biodra, ani pachwiny. Ale ogólnie w tyłku sporo przytyłam, więc mam nadzieję, że dam radę. Ale mi lekarz nigdy nic na ten temat nie mówił...
Ale Was ciągnie do tych szpitali! ;-)
Trudno - trzeba to trzeba. Zbadają Was dokładnie i za niedługo wróciszPowodzenia!
Czyli jeszcze z 5tygodni pochodze bo ruchy w 17tygodni.Dzień doberek
Kolejne majówki się rozpakowały.....czas przyspiesza.
Ja swoja wizyte mam dopiero 17 maja niewidzą potrzeby wczesniej i to jest 36 tydzień.
Co ciekawe jakiś uczony powiedział że pierworódka rodzi 20 tyg. po tym jak pierwszy raz poczuła ruchy dziecka....Mnie to nie pociesza jeśli w 16 tygodniu już czułam bo wypada że to w nastepną wizytę......urodzę.
U siostry sie sprawdziło w 20 tyg. poczuła i 40 urodziła. Nawet babcia przyszła mi mówi że 20 maja będzie po wszystkim ciekawe skąd ta pewność i na 21 kwietnia wybrała dzień Baby shower....no jedyna imprezka w ciąży Mnie czeka....
Nerka ma się lepiej ale boli i jeszcze mój maluszek zaparty na prawą strone i nogi w żebra wsadza........uroki ciąży.
Narzekałam ostanio że coś mało się rusza i tak od tamtej pory o każdej godzinie daje mi znaki.....więcej już niebęde sie stresować tymi ruchami.
Gratuluje udanych wizyt.
Dorota jaki duży twój maluszek:-)........mój 1758g a twój już ponad 2 kg a mamy dzień różnicy chyba..........to pewnie dobrze sie odżywia...
najważniejsze że dzieciaczki zdrowe.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&dzień dobry!
Drogie Panie - czy Wy też miewacie teraz takie cudne sny? Ja od erotycznych po podróżniczeAż żal się budzić! I wysypiam się doskonale
![]()
Mam dziś wizytę na 11, lekarz mnie ochrzani bo nie zrobiłam badań krwi i moczuPRzyczyna jest prozaiczna - budzę się rano GŁODNA jak wilk i MUSZĘ coś wrzucić na ruszt, bo inaczej mnie mdli potwornie. I jak ja mam w takich warunkach lecieć przez pół Trójmiasta do laba na pobranie? Puszczę pawia w połowie drogi
![]()
Miłego dnia wszystkim!
Aga trzymam &&&&&&&&&&& i wracaj szybko do domku ale w dwupaku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ja wróciłam od lekarza i zamiast, ze skierowaniem do neurologa to mam szpitalaprzedwczoraj się tak broniłam, a dziś ciśnienie 160/110
Ja wróciłam od lekarza i zamiast, ze skierowaniem do neurologa to mam szpitalaprzedwczoraj się tak broniłam, a dziś ciśnienie 160/110

Witam sie i ja.
Wlasnie w DDTV jest nasza ulubiona Reni i temat o wczesniakach. Oczywiście ma najwiecej do powiedzenia na ten temat i ciagle przerywa swojej wspołmowczyni. Jak ona mnie drazni.
heheh