Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy wy wszystkie mozecie leżęc pąłsko na plecach?
Będzie dobrze;&&& Gdyby cokolwiek sie działo, wal do szpitalaPrzepraszam, ze nie czytam co pisałyście, ale z tych emocji mam chyba jeszcze większe ciśnienie
Jestem mega wkurw... spędziłam 5godzin w szpitalach :/ najpierw w akademii medycznej gdzie się przejęli bardzo 30min leżałam pod KTG, potem badanie, usg itp i oczywiście dobieranie leczenia w szpitalu- no, ale jedno ale w akademii nie było miejsc więc skierowali mnie na kliniki i tam mieli mnie przyjąć, pojechałam tam i d... ponad godzinę rozmyślali co zrobić, bo w całym Wrocławiu nie było nawet jednego miejsca na położnictwie- więc dostałam leki i do domu, ale jak ciśnienie będzie dalej wysokie to mam do szpitala się zgłosić- tylko ciekawe gdziemasakra jednym słowem jak mi się słabo zrobiło to kazali siedzieć przy oknie :/
A najlepsze, ze Ci z akademii powiedzieli, ze muszą mnie dłużej poobserwować, bo to może być wina przepływów- tylko kto mnie poobserwuje i ciekawe czy z porodem też tak będzie :/
Aaaa w szpitalu miałam 150/110
OMG a moja gin mi dala Magne B6 i powiedziała, że ni innego tylko toMi moja kardiolog powiedziała,żebym nigdy juz nie brała magnezu z B6- najnowsze badania dowodzą,żę ta witamina w syntetycznej formie jest mocno rakotwórcza. Ja Biore Mgnezin, SlowMAg, Magnesol do picia lub Magnez firmy Solgar. Wszytsko bez B6, i biore co najmniej podwójne dawki z opakowań![]()

eh zazdroszcze i wagi maluszka i jego położenia...hej ja tez po wizycie dzisiaj
maly lezy juz glowka do dolu i przygotowany jest na porod snwazy 2150, wiec do malutkich nie nalezy. Poza tym wszystkie parametry w normie. Nastepna wizyta 4 maja
assia ciesze sie ze wszystko tak super sie uklada, teraz bedzie juz tylko lepiej
gratuluje udanych wizyt, dziewcztnom szpitalnym duzo zdrowia sily i wiary w cuda, bedzie dobrze

(czytam do późna w nocy a rano zleźć z wyrka nie mogę )Juz jestem pewna, ze te 140, co przewija się w mojej historii ciąży to musi być wpisane tak po kimś, a gin tego nie zmienia.Klusia FHR to fetal heart rate czyli bicie serca plodu. 140 to bardzo ladnie:-) moja malutka tez takie miala:-)
buziak niby mają obowiązek ale każdy to zlewa. Ja jak trafiłam z plamieniem a na oddziale podobno nie było miejsc to położna mi powiedziała,że "jak pani chce to może pani zostać a jak nie to nie" mało tego nawet mnie nikt nie zbadał a jeśli chciałabym być zbadana to musiałam zostać i odbębnić 3 doby...A położna jeszcze przy mnie dzwoniła na izbę żeby już nikogo nie przyjmowali bo łóżek nie ma chociaż dla mnie się znalazło.
to horror istny bo tab sa tak male ze sie rozlatuja na milion czesci
ja biore 1x5... ja trzeba to nawet 6.... jak liczylam mam tab do 8maja pod warunkiem ze po 5 dziennie bede brala...
)
W każdym razie wciąż mam nadzieję :-)