Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez się boję, ale mam nadzieje, ze jak się dobrze zmierzy to jakoś będzie, a jak nie to odeśle- byłam w paru sklepach i babki mi oferowały miseczke c-d twierdząc, ze nie ma większych w biustonoszach do karmienia, a jedna babka powiedziała, ze cięzko bo w pl jest tylko jedna firma produkująca takie biustonosze![]()
Chyba sie babka nie znala, ale z tego co wiem to pracuje na bieiznie od paru latto rynku staników chyba nie znaja albo kłamała w zywe oczy.
ja mam do karmienia miseczke G i jeszcze z tego co widziałam w ofercie do K miały.
ktg - sprawdza tetno dzieciaczka i czestotliwość skurczy macicy

, a jak mama im zasugeruje zmianę to się wielce obrażają ( i nie ważne czy zmniejsza czy powiększa cycki
np. z 85 c na 75e )...poźniej jak mama namówi je jednak na przymierzenie odpowiedniego rozmiaru to się głupio uśmiechają i mówią, że nie wiedziały.
, ale to tylko moje subiektywne odczucie
Pewnie każda ma inaczej 
Czy dziecko w brzuchu może mieć gazy???
Własnie usiadłam i usłyszałam coś takiego w moim brzuchu, ale to jak głośno, jakby coś się ulatniało...

Wróciliśmy szczęśliwie do domku!
KTG miałam godzinę - brak skurczów tylko napięcia na które dostałam Aspargin 3x2 dziennie! Z malutkim ok - znów urósł i mamy troszkę powyżej 1900 gram
U mnie nie ma oznak porodu przedwczesnego - z szyjką i macicą ok!
Mam się oszczędzać!
Szczęśliwa jestem jak jasna cholera! Izba Przyjęć to nic fajnego ale było praktycznie pusto jak byłam więc spokój i cisza :-)
To ja tyle - idę się położyć a jutro Was nadrobię![]()
U nas też wszystko ok, szyjka twarda i zamknięta a dzidzia znowu skopała głowicę pryz usg akurat jak ginka powiedziała że stópkę widzimy ;-) no i nasza smerfetka według pomiarów ma już 2600