katrina115
Potrójna Mama
Mamina - mnie się "przyjaciel od d..y strony" uaktywniał po porodzie, tym razem pewnie będzie tak samo. Mam juz w pogotowiu maść Posterisan, są tez czopki o tej nazwie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Jeszcze zdażę! Wszystkiego Najlepszego dla Córki!witajcie - miłego dnia,
Dziś minęło 4 latka, jak się ostatnio "rozpakowywałam", aż nie wierzę, że tren czas tak zasuwa... a im jestem starsza, tym bardziej przyspiesza.
ninuszka jak byś mogła napisać ile płaciłaś za tantum rosa ja dziś w aptece pytałam się i 10saszetek kosztuje 35złnie ukrywam , że myslałam ze to troszkę tańsze jest dlatego z ciekawości pytam
![]()
odnośnie irygatora to tak szczerze kiedy można go używać wgl jakby któraś mogła napisać więcej na ten temat byłabym bardzo wdzięczna, bo mam (dostałam nowy) i nie wiem czy uzywać jak tak kiedy i wgl![]()
Ja też nie miałam:/ i zaczyna mnie to wkurzać bo mówicie o KTG często a ja nie wiem o co kamanCzy Wy wszystkie miałyście już ktg robione, bo ja ani razu...?
dzieki dziewczyny... tak jak pisalam czuje sie na silach... tylko skad moje pytanie.... bylam dzisiaj kupic ubranie na pogrzeb bo nic nie mam... i jak mowilam babkom w sklepach ze chce czarna tunike ale bez zdobien i ******* bo to na pogrzeb to co jedna mowila ze oszalalam ze w ciazy nie wolno na pogrzeby chodzic... i nie wiedzialam o co chodzi... czy o jakies zabobony w ktore nie wierze czy o co? Tak wiec pojade...a ja poczuje wiekszy kryzys na chwile odejde... nikt mnie przeciez na sile przy grobie trzymac nie bedzie...

ja jak bylam w ciazy z Mlodym to niestety nie moglam leciec na pogrzeb mojej ukochanej prababci ani wujka, pogrzeby byly dzien po dniu a naprawde chcialam ale polozna odradzala juz wtedy lot samolotem wiec odpuscilam ale gdybym byla na miejscu w PL to na pewno bym byla na tych pogrzebach
i pozniej kilka dni pod rzad na nie jezdzilam bo Maly sie nie ruszal a sprawdzali wtedy czy wszystko ok.