Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
"Oby do maja"??? Co z Was za czerwcówki!to chyba jak przyjdzie mój termin, wszystkie już będziecie tulić swoje maluchy i pies z kulawą nogą się nie zainteresuje jak napiszę, że rodzę :> to nic, to nic, zniosę z godnością hyhy

Jeszcze tylko 39 dni i będzie termin. Ciekawe ile tak rzeczywiście dni jeszcze upłynie.. bo na dobrą sprawę to nie znamy dnia ani godziny..
bałagan nie z tej ziemi.. ale nie chce mi się nic robić, i co z tym z robić? 

No, pomarudziłam i słońce wyszło:-)witam sie nadmorsko:-) pogoda poki co cudna ale robimy tyle kilometrow ze zaczynam sie bac ze urodze... jutro w planach tylko plaza mam nadzieje ze bedzie slonce...
ja kupilam rozek bo jest na liscie do szpitala do tego mam kocyk. poscieli nie mam. zastanqwiam sie tez nad tym otulaczkiem motherhood bo rozek taki ocieplany to chyba latem moze sie nie sprawdzic...
Witam was dziewczyny po weekendzie.
Sobota minęła pod znakiem Baby Shower. Od rana czułam się beznadziejnie ból kręgosłupa , nerki i mój kochany szkrab ,który cisnął niemiłosiernie głową w dół
tak jakby chciał sam się pojawić na imprezie.
Postanowiłam że upiekę ciasto ...i niestety trwało to i trwało bo piekarnik złośliwy nie chciał zaskoczyć z temperatura i w końcu tuż po 14 wreście ciasto było gotowe...szarlotka na kruchym spodzie.
Impreza przebiegła bardzo fajnie jedna znajoma była wodzirejem zagadek i konkursów. W jednym z nich każda z osób na imprezie musiała odpowiedzieć na pytanie jak zareguje przyszły tatuś kiedy mu oświadcze że zaczęłam rodzić. Odpowiedzi było dużo i były związane z tym jaki jest tatuś na co dzień.Był też konkurs rzutem smoczkiem przed siebie no jedna aż 3 metry rzuciła wprawiona mamusia:-):-):-):-):-). Ja musiałam testować przeciery owocowe i zgadywać smaki ......nawet dobre to było.
Na końcu odpakowywanie podarunków dla naszego szkraba normalnie miałam łzy w oczach bo tyle tego było .Ubranka , art chemiczne, torba na wózek a w środku matka do przewijania, zabawki od pierwszych miesięcy życia ,książeczki z bajkami , pojemnik na urzyte pampersiątka teraz mamy dwa , dużo kartek z życzeniami....i niespodziankę odp przyjaciól tatusia z lat szkolnych łóżeczko z drewna wraz z przewijakiem. Tak więc już chyba wszystko mamy na okres szpital- dom.....pozostaje wózek do kupienia.
Wszystko zakończyło się o 23 ....i tak spaliśmy do 11 nastepnego dnia i dzien dobry dostałam różyczki od tatusia. Pozdrawiam was![]()