reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

malinka myślę że lekarz coś by powiedział gdyby coś było nie tak, mam nadzieję że to wynik niedokładnego pomiaru

xdorotaa u mnie też się ostatnio pojawił jak grzyby po deszczu na udach i pod pośladkami

Ruda1979 powodzenia

BMR jakie masz przeczucia?

U nas narazie ciszej, zobaczymy co będzie dalej. Z jednej strony bardzo bym chciała żeby to już było to ale z drugiej wiem ilu rzeczy jeszcze na uczelni nie załatwiłam a w tej chwili to jasne myślenie całkiem mnie już opuściło, dwa razy nałożyłam szampon na włosy a potem wyszłam z łazienki z odżywką na włosach

reklama
kciukasy zacisniete;-)

W pierwszej ciazy rozstepy byly gora troszku ich sie pojawilo szczegolnie na udach i cycuchach :tak: za to zero celulitku, ale tym razem walke miedzy celulitkiem a rozstepami wygral celulitek i moje uda juz nie sa udami tylko jednym wielkim celulitkiem:tak:. Ale po wszystkim czy to z rozstepami czy celulitkiem na plaze i tak wylegne:-D chocby w stroju pletfonurka ale i tak wylegne:-D

też bym chciala tak na plazy polezec poopalac sie i wgl ajjjj a cellulit ojj :( tez mam troche na udach :zawstydzona/y:

No baaaaa....hihi...ja się tak wstydzę moich ud, że nie wiem jak na porodówce się rozbiorę ;D Jak przyjdzie co do czego to pewnie nawet o tym nie pomyślę z bólu ;D

(proszę się o jeża)
no co do ud to tez sie wstydze bo wydaja mi sie takie masywne :szok:

No kobitki jeszcze tylko 30min i mezulek oczy wywali:szok: i jego zlosc bedzie przeplatac sie z blagalnym wzrokiem:-D:-D:-D

Oh dziewczynki nic dziwnego że już zaczynamy się powoli sypać :) Ja trzymam mocno kciuki za bezbolesne porody :) I czekam na wieści czy to już czy jednak tylko fałszywe alarmy :) Ja czuję po sobie że też już nie długo pociągnę w dwu paku ale znając moje szczęście ... hm ... przenoszę :)
BMR Mocno trzymam kciuki

Tialana Za Ciebie również
Ruda czekam na wieści z kciukami w górze ;-)

Gkvip nie zapomnij zrobić fotki mężowi jak wejdzie do domu i zauważy braki ;-)

Zmobilizowałam się. Spakowałam już drugą torbę, tą dla Milana. Jeszcze tylko dopakuję jutro tetry i będzie wszystko :) A no i jeszcze wyparzają się smoczki i butelka no i oczywiście laktator :p Zaraz wyjmę , wypoleruję i dopakuję. Wszystko RRRAAAACCZZZEJ dopięte na ostatni guzik :p

Ostatnia edycja:
Oh dziewczynki nic dziwnego że już zaczynamy się powoli sypać :) Ja trzymam mocno kciuki za bezbolesne porody :) I czekam na wieści czy to już czy jednak tylko fałszywe alarmy :) Ja czuję po sobie że też już nie długo pociągnę w dwu paku ale znając moje szczęście ... hm ... przenoszę :)
BMR Mocno trzymam kciuki

Tialana Za Ciebie również
Ruda czekam na wieści z kciukami w górze ;-)

Gkvip nie zapomnij zrobić fotki mężowi jak wejdzie do domu i zauważy braki ;-)

Zmobilizowałam się. Spakowałam już drugą torbę, tą dla Milana. Jeszcze tylko dopakuję jutro tetry i będzie wszystko :) A no i jeszcze wyparzają się smoczki i butelka no i oczywiście laktator :p Zaraz wyjmę , wypoleruję i dopakuję. Wszystko RRRAAAACCZZZEJ dopięte na ostatni guzik :p
No weź ;D Moja torba tu...(czyli u rodziców) pusta...reszta tam (czyli u nas) upchnięta to w garażu to w łazience...szafka łazienkowa dodatkowo zafoliowana na malowanie ;D Nawet jakbym chciała to nie dam rady wszystkiego skompletować ot tak ;D Więc jak coś jadę goła i wesoła ;D
gkvip - jeszcze 7 min ;p hehh tez oczekuje na relacje ;ppp a najlepiej fotorelacje hahaha:DD

Nooooo fotorelacja...miny męża w pierwszej kolejności ;D

reklama
Do góry