Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a nie opłaca się robić morszczaka mniejszego niż 200 L....... A jeszcze całą reszta plus osprzęt... ale pomarzyć fajna rzecz ;-):-)
Kamilka, zdrowiej! Dobrze, ze poszlas do tego lekarza! Ze dluzej nie zwlekalas!
Niezapominajka, gratulacje!
BMR, kciuki zacisniete!
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Wypuscili mnie za szpitala kilka dni temu i bylam dzis u swojego ginekologa-daje mi maks.2-3 tygodnie do porodu...szyjka miekka, krotka, ale jeszcze trzyma, choc Maly napiera! Zaciskam nozki mocno, ale tez jestem przerazona, bo jakies male plamienie miala rano...
No i nie wiem, co dalej robic - mialam dzis odwiedzic poczte, pojsc do sklepu, poprac, a chyba powinnam lezec z nogami do goryech...
Co dzis u Was na obiad? Ja chyba makaron z lososiem...mam ochote na rybke!![]()
a ja wyciągnęłam z zamrażalnika lasagne, które dostałam od siostry, bo ma dzisiaj lenia ;-)Co dzis u Was na obiad? Ja chyba makaron z lososiem...mam ochote na rybke!![]()

Jak mam to nadrobić w pracy? Poczekajcie jeszcze troszke, zaraz będę na L4 ;-)
Nie wiem czy to jakieś skurcze, czy po prostu złe ułożenie, bo jak się budzę i zmieniam pozycję, to przechodzi... 
A może nawet tylko kilka dni 
Ja myślę, że lekarze wiedzieli, co robią skoro zdecydowali o porodzie naturalnym w takiej pozycji
Qrde ile bym dała za poród w 3 godziny 

Nawet niedawno robiłam ciasto ucierane z rabarbarem, pychota! Żałujcie, że Was tu nie było
;-)
Ja też czasem jadam po kątach, bo mnie m. pilnuje żebym cukrzycy nie dostała
(tiaaaa, na pewno chodzi o cukrzycę, a nie o moją wagę
, ale przynajmniej subtelny jest ;-))
Tych pierogów zazdraszczam