Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

na szczescie znajomy wczoraj wpadl na kawke i zajzal do laptopa i znalazl przyczyne przez ktora wczoraj nie moglam zalogowac sie na BB - mezus zalozyl mi rodzicielska blokade 
na BB. No ale juz mam dostep i moge wam zdac relacje z reakcji mezusia na znikniecie jego zabawek - silowni
.

, i wrzask

zaczal biegac po domu i machac lapami jak malpa w zoo

. Gdy po raz kolejny juz wpadl mi do salonu zabral mi pilota i oznajmil mi
. Powiedzialam mu
albo swiadomosc ze juz nigdy nie zobaczysz swoich zabawek
albo walizeczka.
. Po jakis 2 moze 3godz wrocil pod jakim tam pretekstem i chyba wtedy musial mi zrobic blokade
na BB, i poinformowal mnie ze jesli go przeprosze i silownia wroci na swoje miejsce to on zastanowi sie nad powrotem - na co ja 

. Po czym znowu pomaszerowal na kuter. Wrocil gdzies kolo 2 w nocy z jakimis kwatami lub czym co przypominalo kwiaty a jak sie pozniej okazalo wyrwal to cos z jakiegos klombu na miescie
, i kleczac przy moim lozku przepraszal i to jest dobre

Witam dziewczynki
Ja dzisiaj jestem w bardzo dobrym humorzeopowiem po króttce o wczorajszej wizycie u lekarza. A więc:ciśnienie 115/75, mocz- super, coombs-super. Uwaga: Synuś się posłuchał i się odwrócił;DD hurra
w koncu głowka jest tam gdzie powinna
no i wagą się już nie martwię
wazy 2600g
(miesiac temu wazył1100 i sie stresowałąm
Szyjka zamknięta i długa no i generalnie wszystko dobrze
nastepną wizytę mam za 3 tyg(30 maja) i ponoć do tego czasu nic nie powinno się wydarzyć
Aha łozysko II stopien dojrzałości, wody płodowe- jak najbardziej w normnie
achh naprawdę kamień z serca
Także wczorajsze informacje tak troszkę dały mi kopamam dzis power;D
Jeśli chodzi o wózek, ja kupiłam używany,na ryneczku od handlarza z niemiec, ale kurde ta buda wiecie, jest trochę słońcem wypalona a wózek jest granatowyi jednak to widać. Myślałam, że nie będzie problemu tego zmienić, a sie okazuje, że żaden tapicer nie chce się tego podjąć i chyba będę musiała z tą wypaloną budą;(
Pranie się pierze, a ja lecę prasować bo się tego tyle uzbierało, że szok. A na obiad- pierogi z truskawkami i śmietanką i cukrem-mniaaami
Aaaaa i robią mi się odparzenia pod piersiami;( a piecze, ze masakra;(
Dzień doberek :-)
Zaza, aylin ja mam rabarbar na działce u teściówNawet niedawno robiłam ciasto ucierane z rabarbarem, pychota! Żałujcie, że Was tu nie było
;-)

jestescie nie do podrobienia
No widzisz, wszystko musi być pozytywniewitam dziewczynki u mnie tez super wiesci, mialam wlasnie echo i wszystko z serduszkiem ok nawet niedomykalnoac zastawki zniknela :-) wody juz tez w normie, mowia ze mozejakas infekcje maly mial ale juz wszystko dobrze. jestem super szczesliwa :-) jeszcze tylko jutro usg ipewnie mnie puszcza.
kamilka kuruj sie szybciutko biedulko!
rysica ja tez marze o morszczakach, te akwaria morskie sa przepiekne:-)
powodzenia na wizytach
No ale jak ją ufarbować?ona z zewnątrz jest granatowa, nieprzemakalna a od środka taki bawełniany biało błękitny materiał także chyba nie da rady, bo srodek też by zafarbował...nigdy nic nie farbowałam, ale musze coś podumać bo sobie nie wybaczę..Kamila w takim razie zaciskaj mocno nóżki i poogadaj z Milanem, żeby się nie śpieszył na razie... no i zdrówka dużo Ci życzę!!!
niezapominajka rewelacyjne wieści!!! a tak się niepotrzebnie martwiłaś![]()
a tej budy nie da się ufarbować?
xdorotaa kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hatszept dobrze, że już jesteście w domku, w takim razie musisz się po woli szykować ;-)
a ja wyciągnęłam z zamrażalnika lasagne, które dostałam od siostry, bo ma dzisiaj lenia ;-)
josie super wieści!!!
a ja przed chwilą dostałam chustę, jak się ogarnę to lecę do sąsiadki na jej bąblu testować![]()
No cóż ale przynajmniej już plus minus wiesz czego się spodziewać i kiedy nie panikować. Ja np wiem, że będzie panika i biegem do szpitala he he, boję się że nie rozpoznam porodu-czy to wogóle możliwe;D?Witajcie! Już Was nadrobiłam na szybko!
Dziękuję za kciuki - bardzo się przydały!
Gdy jechałam miałam skurcze - w IP na ktg wyszły - na porodówce nazwali to napięciami!!!
Położyli mnie na sali obserwacyjnej i na drugi dzień po badaniu przenieśli na normalny oddział. Miałam ktg i skurcze się pojawiały nieregularne. Muszę przyznać - jest różnica między skurczem takim na 40/50 na KTG a tym powyżej 100 trzymającym powyżej 30 sekund. To jest masakra. Zaliczyłam już takich kilka i chyba zaczynam rozumieć na czym polega różnica.
Dziś nas wypisali gdyż nic się nie rozkręciło - czyli fałszywy alarm po odstawieniu leków. Szyjka już nie twarda, małe rozwarcie.
Ja jestem szczęśliwa bo każdy dzień jest ważny. Od niedzieli będzie 36 pełnych tygodni - oby był już teraz spokój.
Następnym razem pojadę na IP dopiero gdy tak jak RUDA pisze - skurcze będą co 3 min - 5 min, ponad godzinę z bólem, który czułam przy tych skurczach powyżej 100 na KTG -piekło! No i muszą trwać powyżej 30 sek.
Kurcze trochę już mam agresje na IP i Porodówkę - pierworódki traktują jak te co sobie ból wymyślają i strasznie długo trwają formalności.
NAJWAŻNIEJSZE: Krzyś nadal w brzuszku, ma się super, ma już ok 2500 gram, ja przybrałam 8 kg. Dzięki tym wizytom w szpitalu przebadali go na USG dokładnie i jestem o niego spokojna :-)
Także Dziewczyny - gdy zaczną się skurcze - na spokojnie: gdy będą regularne i będą boleć tak że nie będziecie wstanie zrobić kroku i złapać oddechu - jest opcja, że to już to. W innym przypadku to przepowiadające
Wybaczcie, że tak o sobie, ale zapewne chciałyście wiedzieć co i jak!
Pozdrawiam wszystkie te co czekają na skurcze - przyjdą :-)