Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czas na podlaczenie wzmacniacza (niezbedne) glosnikow (nie obejdzie sie) i subwoofera (nieoceniony przy noworodku) zawsze sie znajdzie, ale sciany z zaszpachlowanymi dziurami nie przeszkadzaja ;-)
Tlumaczy mnie tylko to, ze odkurzacz sie zepsul i dwa tygodnie szczota zamiatalam.
. No ale w sumie dużo pracuje, nawet niedziele (jak jutro) to niech mu będzie. A ja drzemki w dzieńmoge łapać.
.

Witajcie
Mały już po śniadaniu, stary śpi jeszcze. Twierdzi, że raz w tygodniu mu się należy. Szkoda, ze ja nie mam takich praw. No ale w sumie dużo pracuje, nawet niedziele (jak jutro) to niech mu będzie. A ja drzemki w dzieńmoge łapać.
Młodak nalesniki MNIAMIIIIII Nawet mój niejadek jadł, byliśmy w szoku, że nalesniki nie z dżemem wcina ze smakiem. A staruszek stwierdził, ze chyba chcę wynagrodzić mu wczorajszą rybę :-), która wylądowała w koszu.
Iwon nie spakowałam się.
Nastałam się w kuchni, potem wieczór filmowy z popcornem i colą:-).
Ale dziś muszę, bo mi truje już.
No i najwazniejsze: Dziś stolarz przychodzi szafe montować. Jupiiiiiiiiiiii
Miłego, spokojnego dnia !

Zobacz jak niefajnie maja te dziewczyny, ktore od samego poczatku musza lezec...