Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szacun!!!
więc może uda mi się dotrwać do przyjazdu m (jeszcze tydzień) 

ja optymistycznie liczę na 10kg w dół po porodziehehehe ja mam 17 w porywach do 18a w grudniu koscielny
musze ważyć chociaż 65kg... a waże 82..... sądzę że po porodzie od razu nam po 5 poleci
![]()

Dziewczyny - słuchacie Eski Rock?!?!?!
Mój mąż dziś na samym początku NRD wygrał 3 dniową wejściówkę na Ursynalia!!!
Ale mu dobrze, będzie Limp Bizkit, Nightwish, Slayer, Oedipus, Noko, Luxtorpeda i w ogóle mnóstwo mnóstwo dobrej rockowej muzyki!!!!
/QUOTE]
ech widziałam reklamy... zazdroszczę, zwlaszcza Limp Bizkit - moja ukochana kapela z czasów liceum
nie jesteś sama, przed porodem miałam takie malusie 75B, teraz mam pełne B, nic poza tym, ale do karmienia optymistycznie zakupiłam 80Cu mnie to cycki moze ze 200 gram waza obydwa na raz... nie wiem czy ktorakolwiek z was ma takie male piersi, normalnie to nosze 75A, zawsze usztywniane bo miekkie mi sa za duze wszystkie, a staniki do karmienia kupilam najmniejsze dostepne 75B i mam w tych namiotach luz!!! no ale jak mleko wjedzie po porodzie to moze wskocza na B w koncu.
katrina czyli USG chyba udane? pewnie nie masz zamiaru dotrwać do następnego? ;-)
gkvip2505 super, że się odezwałaś, coś twoja Mia nie spieszy się na drugą stronę
Nanu cały czas myślami z Tobą...
buziak powodzenia na wizycie!!!
kciuki za resztę wizytujących, szpitalnych, mogących urodzić w każdej chwili, chcących urodzić i w ogóle to już chyba za wszystkie bo nie znamy dnia ani godziny ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My też mamy 12 rocznicę ślubuJa i moja siostra bylysmy 2 tygodnie po terminie wiec jakby moja zdecydowala sie tam jeszcze posiedziec to moze rodzica zrobic prezent na 2 rocznice Slubu 12 czerwca![]()
Z tym, że trzecią.Mam podobnie.Ja tez nie amm jeszcze kupionego cyckonika do karmienia bo kurde mi w ogole cycki nie urosly i nie wiem co robic jaki kupic ??!!! podobno nawet po porodzie o 2 rozmiary mi sie moga powiekszyc i teraz nie wiem co robic![]()

miłe jak nas przybywa
FACHOWIEC naprawdę przez duże "F"
Na plusie mam jakieś 9-11 kg, zależy od dnia, a z tego ma wrażenie 3/4 to mój tyłek i udziska :-(
no i życzę kolejnego spotkania już w szpitalu 
mamy wylane stropy na piwnicy
nasz domek nabiera kształtu 
:-) Qrcze, żałuję że to przegapiłam ... 

bynajmniej w niedzielę mam zaplanowaną wizytę w casto pod warszawą:-) dziś z małą lecimy na bilans 4latka a jutro pojadę zrobić badania, chyba że dzisiaj się wyrobię
małż podjechał kupiliśmy co brakowało, okna mają dziś przywieść w 2 pokojach mamy już podwieszane sufity
a jutro mają burzyć ścianki i będą stawiali ścianę mojej kuchni
kurde jak ja bym chciała tam podjechać i to zobaczyć... może M zrobi mi zdjęcie i podeśle... podobno jeszcze na podlogach jest 5cm roznicy!! a kupiliśmy dom od budowlanca.... porazka totalna... na suficie w salonie 20cm roznicy bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!