reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Widzę, że większość jednak za zzo ... czas zacząć intensywnie myśleć, żeby nie było niezdecydowania w ostatniej chwili.
Paczka z kosmetykami i proszkiem dotarła, właśnie robię pierwsze pranie ciuszków, a już widzę, że będą tego z 3, 4 tury
Lecę po dziecko do przedszkola
PS. Dzisiaj na obiad zrobiłam sobie makaron wg przepisu którejś z Was - nie pamiętam - z brokułami, kurczakiem i serkiem topionym. Pycha
Paczka z kosmetykami i proszkiem dotarła, właśnie robię pierwsze pranie ciuszków, a już widzę, że będą tego z 3, 4 tury

Lecę po dziecko do przedszkola
PS. Dzisiaj na obiad zrobiłam sobie makaron wg przepisu którejś z Was - nie pamiętam - z brokułami, kurczakiem i serkiem topionym. Pycha

Niespodzianka
Fanka BB :)
Nanulika trzymaj sie, juz niedlugo zaswieci slonko i dla Ciebie.
mamina karierowiczka
Avo mialam takie cos i to bylo od naduzywania antyprespirantu....probowalam przeczekac ale zrobilo mi sie ich wiecej.....dostalam penicyline i przeszlo. Teraz antyprespirant uzywam maxymanie raz dziennie tylko
a mnie zaczeła bolec pachai mam tam małego guzka w tłuszczu pachy jakby, który boli bardzo i sie znowu zestresowałam....ale moze to od dezodrantu bo apre dni temu zmieniłam? jejku ciągle coś......mam dosyć
![]()
Nie stresuj się, to na pewno od dezodorantu, albo od golenia. Ja ostatnio też miałam. Pierwszy raz mi się to pojawiło jak byłam nastolatką i okazało się, że aluminium zawarte w antypersp.może zapychać gruczoły. Od tamtej pory używam tylko naturalnych anty. i polecam taki z Rossmana:
Crystal, Essence, Body Deodorant Chamomille & Green Tea Roll - On (Dezodorant w kulce) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
zaza26
już jestem w domu, zarejestrowaliśmy synka w USC, daliśmy mu na imię Bartosz. DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE.
3MAM KCIUKI ZA WASZE SZCZĘŚLIWE ROZWIĄZANIA.
też trzymam za ciebie kciuki

Tak, mi to zawsze samo przechodziło. Myślę, że za góra 3 dni powinno Ci przejść. Teraz pewnie gruczoły są bardziej wrażliwe, dlatego niedawno też mi się to pojawiło, a nie miałam z tym problemu odkąd zaczęłam stosować naturalne anty.
Abiga - się normalnie popłakałam... pięknie i tylko pozazdrościć takiego porodu. Liczę po cichu, że u mnie nie będzie dużo gorzej, chociażby przez to, że też św.Zofia i swoja położna. No, ale u mnie to pierwszy poród, więc może być różnie. ach...super:-)
Abiga - się normalnie popłakałam... pięknie i tylko pozazdrościć takiego porodu. Liczę po cichu, że u mnie nie będzie dużo gorzej, chociażby przez to, że też św.Zofia i swoja położna. No, ale u mnie to pierwszy poród, więc może być różnie. ach...super:-)
Ostatnia edycja:
buziak
buziak juz jest taki wątek![]()

Mój obiad na dziś .........................
GRYCAN - czekoladowy :-):-)
![]()
gdyby mi mama nie przywiozła kuleczek- chrupek w czekoladzie to chyba nie byłabys dzis moja ulubiona kolezanka z forum

a mnie zaczeła bolec pachai mam tam małego guzka w tłuszczu pachy jakby, który boli bardzo i sie znowu zestresowałam....ale moze to od dezodrantu bo apre dni temu zmieniłam? jejku ciągle coś......mam dosyć
![]()
napewno to dezodorant... wiesz my teraz delikatne jestesmy;-)
nanulika - nie masz pojecia jak bardzo jest mi przykro i jak bardzo chciałabym Ci uzyc w tym cierpieniu... Wybraliscie piekne imie..
Masz swojego malukiego aniołeczka w serduszku!!! Jejku jakie to niesprawiedliwe.. tyle pijczek narkomanek dziwek niedocenia tego co ma a ludzie ktorzy całym serduchem pragna spotykaja takie przeszkody ... Badz dzielna!!! Tak mi przykro ;(((
reklama
Trzeba było na sr chodzićkurcze a skad wiadomo jak faza porodu trwa i ze sie zmienia 1 w 2 ???
albo ze to juz skurcze parte???
wiem ze tymi pytaniami sie nie popisałam ale serio nie wiem heheh

Pierwsza faza trwa do całkowitego rozwarcia i ponoć czuje się, że to już trzeba przeć

Ale może poczytaj sobie na ten temat wq necie - le[iej wiedzieć co człowieka czeka ;-)