No tak jak rodziła Abiga to ja też mogłabym rodzić (zawsze marzył mi się poród w wodzie). Przynajmniej tak mi się wydaje, że dałabym radę. Chociaż mimo wszystko zaraz przypominam sobie ból pleców i już nie jestem tego taka pewna
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
gdyby mi mama nie przywiozła kuleczek- chrupek w czekoladzie to chyba nie byłabys dzis moja ulubiona kolezanka z forum![]()
)))
Trzeba było na sr chodzić
Pierwsza faza trwa do całkowitego rozwarcia i ponoć czuje się, że to już trzeba przeć
Ale może poczytaj sobie na ten temat wq necie - le[iej wiedzieć co człowieka czeka ;-)
no to mi się udało !!!!!!!!!dziekuję Twojej mamie !!!! ale fuks :-)![]()
A wiecie czemu nie we wszytskich szpitalach dają w ogóle zzo? Nam położna powiedziała jedną wersję, ale ciekawa jestem czy znacie podobną? ;-)
załóżmy watek opowiesci z porodowki, albo nasze prywatne tlc))))
kurcze a skad wiadomo jak faza porodu trwa i ze sie zmienia 1 w 2 ???
albo ze to juz skurcze parte???
wiem ze tymi pytaniami sie nie popisałam ale serio nie wiem heheh