Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej szybkie pytanie o 6 rano jak wracalam z siku i usiadłam na lozku pod dupa miałam mokra plamę nagle...moze tak szklanka wody jakby sie wylała....nie pachnialo moczem. Poszłam dalej spac wstalam teraz i na wlladce mam klejacy brunatny sluz..podejrzewam czop resztka. I podczas sikania mocz też lekko krwiom zmieszany na papierze troche tez. Od dwóch dni bolal brzuch na okres...dzis od rana p dziwo nie rąk bardzo...mlody pd rana sie nie rusza....ale do rzeczy....skoro nie ma skurczy jechac na izbe sprawdzic te wody??? Czy czekac na konkrety- tak miałam zamiar....
Ja tylko mówię jak teraz mi w szpitalu liczyliaga- nie wiem, ale nawet rok urodzenia liczysz skonczony)/ Masz np. 28 lat o 5 miesiecy, to nie mowisz, ze masz 29
)
Wszyscy moi lekarze liczyli tyg. skonczone.
a mam 30 i 5mies :-)Ja tylko mówię jak teraz mi w szpitalu liczylia na wypisie ze szpitala też mam 31lat
a mam 30 i 5mies :-)

zadna pozycja nie był dobra
ale teraz na szczęście lepiej. Moi panowie na basenie wiec w domku spokoj
i wszystkiego najlepszego dla wszystkich przyszłych mam ;-)
dorotka trzymam kciuki! nam na SR powiedzieli ze jak podejrzewamy ze dowy odeszly to w ciagu 2 godzin mamy byc w szpitalu. chyba ze zielone to od razu. a wod moze byc pol litra do dwoch okolo. ja mam wielowodzie to jak co to mi chlusna na maksa pewnie i nie przeocze, ale moze ty nie mialas tak duzo i wlasnie wylecialy![]()
,ze jak pomału to nie trzeba tak gonic do szpit. ale jesli odejda wszystkie to od razu w samochod i jedziemy. Najlepiej w pozycji lezacej..