Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A za tydzień powinny się już pojawić pierwsza na działce u teściów.
Uparłam się, że wypiorę wszystkie ciuszki, koce, ręczniki dla dzidzi i wyszło tego z 4 czy 5 tur prania. Do tego rozwieszanie, a więc stanie przy suszarce ... a mnie kręgosłup już napitala jak 5 minut postoję nieruchomo. No, ale wszystko już poprane :-) Jeszcze "tylko" prasowanie. Jak pomyślę, co mnie czeka
Muszę pokombinować, żeby robić to na siedząco - deska do prasowania ma chyba taki niski poziom ustawienia? 

Dzień doberek
Dziś miałam troszkę kiepską noc złapały mnie jakieś dziwne dosłownie palące bóle brzucha tak od góry jakby od żołądka, a do tego mnie przeciściło na maksa, później nie mogłam zasnąć bo dalej tak dziwnie bolało
nie no sa takie miejsca ale jednak na trasie gdzie sa pola najlepiej i to najlepiej tak popoludniu kupic truskawki bo wiadomo ze sa prosto z pola zerwane, rano maja jeszcze te co zostaly z poprzedniego dnia a wieczorkiem te z poludnia, a w tych miejscach co przyjezdzaja u nas do miasteczka i sprzedaja to sa mieszane czesc z poprzedniego dnia czesc z dzis i tak to robia Ci sprzedawcy !!!!
A tak w ogóle to jesteśmy dziś donoszone !!!!!!!!!!![]()
Hej szybkie pytanie o 6 rano jak wracalam z siku i usiadłam na lozku pod dupa miałam mokra plamę nagle...moze tak szklanka wody jakby sie wylała....nie pachnialo moczem. Poszłam dalej spac wstalam teraz i na wlladce mam klejacy brunatny sluz..podejrzewam czop resztka. I podczas sikania mocz też lekko krwiom zmieszany na papierze troche tez. Od dwóch dni bolal brzuch na okres...dzis od rana p dziwo nie rąk bardzo...mlody pd rana sie nie rusza....ale do rzeczy....skoro nie ma skurczy jechac na izbe sprawdzic te wody??? Czy czekac na konkrety- tak miałam zamiar....
piszecie o roznych skurczach ze macie raz czesciej raz rzadziej a mojemu synowi jest chyba o tyle fajne ze poki co nigdzie sie nie wybiera i ja nawet przygotowujacych nie mamczy moze predzej ;///

Moj M od rana kosi trawke, ja poszlam pranie wywiesic i ku mojej uciesze patrze ze mamy juz pyszne czeresnie
ale to nie truskawki.... ech