Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Mnie najgorsze to że ogrzewanie jest w domu a niemożna użyć bo matka mojego twierdzi że trzeba się cieplej ubierać ciekawe jak dziecko kąpać w takich temp. nosz...ma nierówno baba pod sufitem a sama chodzi i prycha kaszel katar... mam nadzieje że już niedługo się uda wynieść od niej z domu!!! Po co jej ogrzewanie którego nie używa wcale tylko klimatyzacje w lato!! Ja to się boję głowę myć żeby się nie rozchorować.PaulinaMaria kto wie może jutro zostanę po tym ktg już na oddziale
W temacie ciepła nie pomogę u nas niestety dziś tylko 10 stopni więc ciepła paczuszka też by się przydała ale przesyłam ciepłe myśli![]()
Wiesz AVO co bym CI zaproponowała wypić dobrego drinka i wyluzować ...ale w naszym stanie to kiepsko z %%%% myśli się kłębią bo coraz bliżej Ja dzisiaj odczuwam pierwszy raz niepokój przed porodem chodzę nieżywa wystrachana i najchętniej to bym przespała cały dzień...A młody tak się wygina że jak siadam to głowę czuje jego dość mocno na dole...tylko akcji brak....i jeszcze mam sławnego tadzia nic tylko skakać z radościA mnie sie snilo, ze Natalia urodzila sie wyjatkowo brzydka- wygladala jak moja chrzestna. Jeju ka juz chce miec to cc za soba, bo jestem klebkiem nerwow....

A mnie sie snilo, ze Natalia urodzila sie wyjatkowo brzydka- wygladala jak moja chrzestna. A jej wyglad to teraz ostatnia rzecz, o ktorej mysle........ Jeju ka juz chce miec to cc za soba, bo jestem klebkiem nerwow....
jak sobie pomyślę, że jeszcze 2 tyg tak będzie boleć, to mnie skręca
super!!! na pewno będzie coraz lepiejJa się właśnie cieszę z mojego małego sukcesu - udało mi się ściągnąć 40 ml mleka - to dwa pełne posiłki dla Tomeczka!
Dziewczyny po terminie, bardzo Wam współczuję, to musi być okropne tak codziennie funkcjonować niczym bomba zegarowa bez możliwości podglądu zegara. Ale jedno jest pewne: kiedyś w końcu wyjdą te Wasze pociechy![]()

przypomniałaś mi, że jak moja przyjaciółka urodziła swoją córeczkę to mi się rozpłakała z ogromnym do telefonu z ogromnym żalem w głosie bo mała taka podobna do taty się okazała 
a twój mąż z Tomeczkiem to naprawdę piękny i wzruszający widok, łezka mi się w oku zakręciła jak zobaczyłam to zdjęcie
Sunshine, no właśnie, jakoś głównie chłopcy się spieszą tu u nas
December - to mojemu to kompletnie nie przeszkadza, że ja w ciąży jestem ;P jakoś tak uważa, że skoro on na nic twardego tam nie trafia to dziecko jeszcze jest daleko i wysoko ;P
Mój siedzi w brzuchu i ani myśleć wychodzić!!!A to ja nie skojarzyłam, za dużo Was do ogarnięcia:-). Zostałabym tam juz dziś, gdyby chcieli mnie zostawić. Teściowa właśnie przyjechała i męczy x dzień czy mnie zostawią?KluSia,ja jestem od piatku na Woloskiej i jesli dobrze pamietam to Ty tez chcesz tam rodzic. , takze zapraszam.
. Pytam: po co? By miejsce blokować? Jak mnie denerwują takie pytania...