reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Sprobuj z kapusta i lanolina. Sa tez takie kapturki na sutki. Jak nie minie bol to kupie te kapturki. Poki co bol jest w jednym sutku jak zasysa na poczatku wiec zaciskam zeby przez chwile i jest potem juz znosnie ale to na poczatku to jest hardcore

reklama
Sprobuj z kapusta i lanolina. Sa tez takie kapturki na sutki. Jak nie minie bol to kupie te kapturki. Poki co bol jest w jednym sutku jak zasysa na poczatku wiec zaciskam zeby przez chwile i jest potem juz znosnie ale to na poczatku to jest hardcore
Mam kapturek, ale na ten jeden to nic nie pomaga z drugim mam tak jak Ty na początku, a z tym drugim to masakra :( maścią też smaruję i było już lepiej, a dziś na nowo.

Pola daj znać co z małym!

Esperanza mała jest na piersi i tyle przesypia? :szok: Szczęściara z Ciebie :sorry2:

Idę powalczyć z laktatorem :blink:

polaa trzymam kciuki za Wojtusia&&&&&&

Dziewczyny dzieki za wsparcie w sprawie z tesciowa. Maz ma powiedziane ze klucze maja powrocic do domu najpozniej do wtorku, inaczej do konca zycia bedzie sobie dobrze reka robil!!!! I w najblizszym czasie ja zapewne tesciowej do domu nie wpuszcze a takze sie do niej nie wybiore. Niestety swiadomosc ze ogladala sobie moj biust mnie powala.

Jutro mam wychodne popoludnie i juz sie doczekac nie moge. Co prawda nie popije bo prowadze ale zawsze nie bede w domu. Kocham Szymka i K. ale tez musze od nich odpoczac.

Wlasnie wypilam niepelna szklanke piwa i juz jestem cieplutka. Oj kiepsko ze mna.

Esperanza zazdroszcze tylu godzin przespanych w nocy. Mi najdluzej Szymek dal pospac 4,5 godziny. A o ile w ciazy sen w dzien mi sluzyl tak teraz po drzemce czuje sie porzadnie niedobzykana :)

Dzięki Dziewczyny, na szczęście nie jest odwodniony, mamy Go obserwować i jak nie przejdzie to po niedzieli wrócić do szpitala, dostał lekarstwo więc mam nadzieję, że pomoże:tak: dalej Go męczy ale jestem dobrej myśli. Nie wybieram się z Nim do szpitala;-)

Pola kciuki, aby z małym było ok.

Ja dziś koszmarny dzien, mały dopiero usnął, a tak od rana tylko rączki i nawet w wózku też płacze :/ czekam na chuste jak na zbawienie. I już nie wiem co robić do jednej piersi nie jestem w stanie młodego przystawić :( pierwszy raz mi łzy z bólu leciały, przy drugiej zaciskam zęby na początku i daję radę, a z tej drugiej musze odciągać. Chyba gdzieś błąd robię i musze nie tak go przystawiać :( no nic szukam jakieś poradni laktacyjnej i w tygodniu się wybiore chyba po pomoc.

postaraj sie zeby nie tylkosutek brał do bzi ale jak najwiecej tez otoczki, powinno byc lepiej.

pola - no to super iwracajcie do zdrowia!!!

U mojej bylo beZ krwi ale moja kumpela miala troszke krwawienie u swojego synka bo mu naderwala pepuszek. Potem to deZynfekowala i pieknie sie zagoilo.

Kobity po jakim czasie od porodu pojawil wam sie okres?

Butterfly u nas byla krew ale wczoraj pepek odpadl, teraz przemywamy jeszcze wokol patyczkiem z octeniseptem. Gdy byl caly to tez tak robilismy bo w tych upalach zaczal sie babrac troche.

reklama
No właśnie, a ja nie przemywam w ogóle, bo mi położna powiedziała żeby nic z nim nie robić... ale jak się teraz krew pojawiła to już sama nie wiem... mam octenisept ale nie wiem czy nie będzie lepszy spirytus...

U mojej bylo beZ krwi ale moja kumpela miala troszke krwawienie u swojego synka bo mu naderwala pepuszek. Potem to deZynfekowala i pieknie sie zagoilo.

Kobity po jakim czasie od porodu pojawil wam sie okres?

Mnie się jeszcze krwawienie poporodowe nie skończyło...;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry