Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dlatego 5 a nie 6 bo 1. ta 6w1 ma dodatkową dawkę wzw - niepotrzebną 2. tylko przy tym pierwszym szczepieniu jest różnica w ilości ukłuć bo przy kolejnych 5w1 też jest tylko jedno więc i tym bardziej nie warto moim zdaniem dopłacać 60x4 (to punkt 3.)Hej :-)
Dziewczyny szczepiące 5w1, powiedzcie dlaczego nie zdecydowałyście się na 6 w1 tylko wzw jednak osobno?
ja mam klin od samego początku, podłożony pod materacyk i jestem zadowolona, w zasadzie w łóżeczku Misia nie ulewa (ogólnie rzadko się jej zdarza) raczej się też nie zsuwa chociaż jest strasznym wędrownikiem bo raz nawet obudziła się do góry nogami!ja 5 w 1 bo właśnie tak jak Muńka ma tą samą dawke WzWB tak mi pediatra powiedziała
Dziewczyny ma któraś z Was klin do łóżeczka dla maluszka pod głowę ?? zastanawiam się nad kupnem tego bo książki pod nóżkami łóżeczka nie wyglądają zbyt atrakcyjnie ale nie wiem czy jest sens bo gdzieś wyczytałam że dziecko się zsuwa z tego
zdecydowanie pneumokoki bo rota w zasadzie mają łagodzić przebieg zakażenia a nie mu zapobiegać a na dodatek często dzieci łapią inne szczepy niż były w szczepionceHello
Dziewczyny, w kwestii szczepień to poradzcie. Zaszczepić na rotawirusy czy pneumokoki???? Na obie mnie nie stać.
ja ma za sobą już niejednego grilla i wcinam kiełbaski cienkie, kurczaki w różnych formach, warzywa i ziemniaki :-)a z grilla będziesz jadła wszystko?? ja jadę na grilla w niedziele i nie wiem co sobie na nim zrobić, żebym mogła zjeść, bo nie chcę tak bezpośrednio z grilla karkówki itp. ale może w foli jakaś rybka??
![]()
a gdzie ten masaż? no i gratulacje za pierwszy i udany seksik ;-)Mała dziś była masowana przez profesjonalistkę. Ten masaz niemowlat to super sprawa. Cieszyła się jak cholera.
Ps. Wczoraj był pierwszy seksik i było bardzo miło. :-)Na poczatku trochę bolała ale potem było super. Minusem to ze z gumką, ale nie dotarłam jeszcze do lekarza po tabletki
polecam wlac odmierzona ilosc do smoczka od butelki ( jesli wogole masz butelke),my juz 10 dni na antybiotyku i maly nie chcial pic tego a to 3 razy dziennie musze mu dawac, no i we wtorek wpadlamna pomysl z tym smoczkiem i juz ani kropli nie wyplulDLA ULEWAJĄCYCH.
SYROP GASTROTUSS BABY - REWELACJA.
Tj ciezko podac małemu brzdacowi bo jakąs badziewną lyzeczke dali. Ale moja ulewa znacznie mniej. I nie ma ulewań z rozbryzgiem![]()
polecam wlac odmierzona ilosc do smoczka od butelki ( jesli wogole masz butelke),my juz 10 dni na antybiotyku i maly nie chcial pic tego a to 3 razy dziennie musze mu dawac, no i we wtorek wpadlamna pomysl z tym smoczkiem i juz ani kropli nie wyplul))
Współczuję, wiem co czujesz.DZIEWCZYNY!!! normalnie czasami nie wyrabiam, własnie przed godziną przezyłam armagedon- obydwie jednocześnie obudziły sie z płaczem, mąz akurat gdzieś wyszedł (jak zwykle) a ja juz nie wiedziałm do której lecieć.moja ciocia (mieszka w mieszkaniu obok, mamy wspólny balkon) wyjęła małą z wózka w taki sposób że mało jej nie wypadła- wszystko widziałam i serce mi zamarło i sama powstrzymałam sie od łez. wiem, ze chciała pomóc ale jakos tak wyszło i jak m wrócił t sie ozpłakałam na dokładke. no miałam pisać wiecej ale musze leciec
Maz juz nazywa mnie cool mamuska razy 2 

bo dostalam w prezencie 2 kule
Moge jedynie dodac ze mieszkam na 3-cim pietrze bez windy