Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Dziekuje, a Twojej Matyldy fotek cos malo. Wstaw proszePodziwiałam Twego Kwiatuszka dziś...cudownaNo to lecę na zakupowy, a co tam ;D
No i dawaj cos na zakupowy , bo juz przepadl w czelusciach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje, a Twojej Matyldy fotek cos malo. Wstaw proszePodziwiałam Twego Kwiatuszka dziś...cudownaNo to lecę na zakupowy, a co tam ;D
haha..Carla, ja mam wlasnie sliczne spiochy z firmy( kurde zapomnialam , ale jutro zrobie foty)..sa cudne, takie starodawne z lekka w sam raz na chrzest, az zal ubierac na noc.
Wstawie, wstawie. Firma gocco czy jakos tak. Np. sukienusia kosztuje ok 190 zl , ale ja zawsze poluje na 70 % obnizki. Juz mam troche nakupione na przyszla wiosne i latoFoty wrzucone...czekam na fotę tych Twych śpiochów, ale mnie zaciekawiłaś![]()

No i waży 6060g, nie wiem czy to dużo, z pewności nie mało chyba;-) I przyszła też żyrafka : Zobacz załącznik 502907 ale mina coś nie teges 
Może to też ten skok rowojowy ??https://www.babyboom.pl/forum/blogs/mama-anioleczka-natalki/list-aniolka-dla-mamy-3884/
Aż mi się łezka w oku kręci - strasznie wzruszające i pomogło mi nabrać dystansu do skoków rozwojowych i innych fanaberii Jaśkowych.
P.S. Pd spodem jest komentarz o aborcji, ale od razu dodam, że przeczytałam wcześniejsze wpisy i to nic z tych rzeczy.
AYLIN:
"Poza tym kupiłam awaryjna sukienkę na chrzest dla niuni, umowiłam się na farbowanie (o ile do 15 października będę jeszcze miała co farbować) oi kosmetyczki. A i szukam kieckę na hipopotana (mła) na chrzest....."
Ja tego nie zrobiłam, a Mała wywaliła z siebie szatana w dosłownym tego słowa znaczeniu i obiadowała w śpiochach ;D
Ja poszłam w ciążowej ;D Bo rozpinana i dobra do karmienia...nie pomyślałam jednak o odpowiednim staniku i obiadowałam bez ;D A poza tym...z tej okazji zakupiłam kolczyki, których nie nałożyłam podobnie jak i obrączki i innych pierdół ;D...nawet torebki nie wzięłam bo był ryk ;D Czekam na foty pożal się Boże ;D