Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanko, czy wasze dzieci mają takie coś jak przepuklina pępkowa ? Bo moja to ma i jestem trochę przerażona. Narazie kleimy to plastrem, ale efektów za bardzo to nie ma![]()
Mloda to daj znac co Ci lekarz powiedzial. Moj Tomek mial cos takiego, tutejszy lekarz stwierdzil, ze to egzema (co dziwne bo nie ma zadnych zmian na zgieciach lokci czy kolan jak przy egzemie) i kazal nawilzac (przepisywal rozne kremy najlepiej sprawdzil sie oilatum) Po dluugim czasie zniknelo, pojawia sie od czasu do czasu ale bardziej w postaci malych kropek. Ale buzie smaruje dalej przy kazdym przewijaniu. Takze jakbys mogla to napisz mi co polski lekarz zdiagnozowal i co zalecil.
Jesteśmy po spacerkuDziecię jeszcze dosypia w wózku, a ja przygotowuję obiadek.
Rysica wczoraj zrobiłam zupę wg Twojego przepisu (cebulka, pomidor, papryka, brokuł), tylko że nie miałam brokuła, więc dodałam pieczarki. Mój M. się tak zajadał, że zażyczył sobie powtórkę na dzisiajTym razem z brokułami.
Ups, to chyba jej nie pocieszyłaś;-)
i tak leci. Odpoczywam 
Witajcie
Tak, to to mleczko ;-) kobitki podziwiam was za znajomosc mleczek dla dzieciaczków
U mnie druga nocka nieprzespana małej nadal dokucza katarek :-(
Mam pytanko : Czy przedłużałyście już macierzyński o te dodatkowe 4 tygodnie? Ma któraś z was wzór takiego podania?
Edek Młodak u mnie też pogoda do bani :-(
Atinka witamy na bb ;-)
dziewczyny czy pesel sie odbiera od razu przy rejestracji dziecka czy trzeba czekac? bo mi maz wmawia ze dostal przy rejestracji i ja niby zgubilam
mlodak ja dokladnie jak klusia robie, nie musisz miec konta na payu, tam ci sie wygeneruja dane do przelewu i normalnie sie logujesz do swojego banku i wpisujesz te dane