Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymamy, trzymamy :-)Ale zdradź jeszcze gdzie się to wybierasz, bo jestem świeża i nie doczytałam
udanej podróży
:-)

mi moje paczki już przyszły czekam na jeszcze jedną
ale buszuje dalej , szukam jakiegoś sensownego kombinezoniku jesiennego w rozsądnej cenie i nic nie ma , jak wczoraj sobie upatrzyłam taki jeden to młody dawał w dooope i buchnęli mi go sprzed nosa :-( ehhh
no i gratuluje osiągnięcia normy 

No i mam hiciora...;-) mój małżonek liczył chyba na przytulanie wczoraj wieczorem ;-) ale niestety nic w tym kierunku (według mnie! ;-)) nie zrobił - nie popracował w żaden sposób nad atmosferą i mu to wypomniałam...no co on: "No jak to???!!! przecież wziąłem cię za rękę na spacerze!!!:-)
![]()

Mały ma dopiero 3 miesiace, ale juz pracy szukam :-(
) Przepytywał mnie po polsku, angielsku, niemiecku
I powiedział, że i tak powinnam się czuć wyróżniona bo moje cv pokonało 300 innych, a teraz konkuruję z 3 innymi osobami i że ma 25% szans
) Qmac
(ci inni kandydaci z Wrocławia są, także i tam kiepsko)
.....
Maluch marudzi przez sen a mi się płakać chce :-( chyba muszę wyjść z domu bo zwariuję

ja niestety wiecznie uziemiona 
, co do kasy ehhh znam to, jak chcesz robic co lubisz, to rzadko satysfakcja zawodowa to idzie w parze z satysfakcja finansowa