reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
trzymamy, trzymamy :-)Ale zdradź jeszcze gdzie się to wybierasz, bo jestem świeża i nie doczytałam
Do Kiel (kiloni) nad niemiecki morze
hatszept
Aga, no to miałyśmy podobną nockę...
udanej podróży
Verita, mój mąż ma dokładnie tak samo z analizowaniem dodatkowych wydatków...aż muszę go czasem namawiać, żeby zrobił sobie przyjemność i kupił od czasu do czasu jakiś gadżet...
Katrina, pochwalcie się co kupiliście w JJB :-)
Iwon, kawałek suuuuper :-) wpada w ucho!
A ja zakupiłam wczoraj taką piżamkę, bo wyrzucam wszystkie dotychczasowe stuletnie...
--- Piżama bawełna 3/4 MUZZY Krówka beż rozm S --- (2689826980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i mam hiciora...;-) mój małżonek liczył chyba na przytulanie wczoraj wieczorem ;-) ale niestety nic w tym kierunku (według mnie! ;-)) nie zrobił - nie popracował w żaden sposób nad atmosferą i mu to wypomniałam...no co on: "No jak to???!!! przecież wziąłem cię za rękę na spacerze!!!
:-)
udanej podróży
Verita, mój mąż ma dokładnie tak samo z analizowaniem dodatkowych wydatków...aż muszę go czasem namawiać, żeby zrobił sobie przyjemność i kupił od czasu do czasu jakiś gadżet...
Katrina, pochwalcie się co kupiliście w JJB :-)
Iwon, kawałek suuuuper :-) wpada w ucho!
A ja zakupiłam wczoraj taką piżamkę, bo wyrzucam wszystkie dotychczasowe stuletnie...
--- Piżama bawełna 3/4 MUZZY Krówka beż rozm S --- (2689826980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i mam hiciora...;-) mój małżonek liczył chyba na przytulanie wczoraj wieczorem ;-) ale niestety nic w tym kierunku (według mnie! ;-)) nie zrobił - nie popracował w żaden sposób nad atmosferą i mu to wypomniałam...no co on: "No jak to???!!! przecież wziąłem cię za rękę na spacerze!!!
kifsi
Witam 
u nas w ciągu dnia ok , za to wieczorki masakra :-(
gratuluje udanych zakupów
mi moje paczki już przyszły czekam na jeszcze jedną
ale buszuje dalej , szukam jakiegoś sensownego kombinezoniku jesiennego w rozsądnej cenie i nic nie ma , jak wczoraj sobie upatrzyłam taki jeden to młody dawał w dooope i buchnęli mi go sprzed nosa :-( ehhh
a dziś umówiłam się z koleżanką na kawe no i na zakupy
josie -dzięki , wysyłam namiary
no i gratuluje osiągnięcia normy 
chorowitką - ZDRÓWEczka
ruda,sicil - chłopaki z charakterkiem wiedzą jak walczyć o swoje

aga - udanej podroży :-)
hatszept- a jednak mężczyźni są z innej planety i dają na to cały czas dowody :-)
tak przeleciałam wcześniejsz posty i pamiętam, że ktoś pytał czy podajemy coś na przeziębienie ?
młody jeszcze nie był przeziębiony ale kiedy dostał gorączki , a nie kaszlał i miał maluteńki katar to lekarka kazała dawać 2x ceruvit dla wzmocnienia organizmu i maść pulmex baby , potem okazało się, jak już pojawiła się wysypka ,że to 3-dnówka
dobra uciekam bo za godzinę mam być pod domem koleżanki i zaczynamy shopping time
buziaki
miłego dnia

u nas w ciągu dnia ok , za to wieczorki masakra :-(
gratuluje udanych zakupów
mi moje paczki już przyszły czekam na jeszcze jedną
ale buszuje dalej , szukam jakiegoś sensownego kombinezoniku jesiennego w rozsądnej cenie i nic nie ma , jak wczoraj sobie upatrzyłam taki jeden to młody dawał w dooope i buchnęli mi go sprzed nosa :-( ehhha dziś umówiłam się z koleżanką na kawe no i na zakupy

josie -dzięki , wysyłam namiary
no i gratuluje osiągnięcia normy 
chorowitką - ZDRÓWEczka
ruda,sicil - chłopaki z charakterkiem wiedzą jak walczyć o swoje

aga - udanej podroży :-)
hatszept- a jednak mężczyźni są z innej planety i dają na to cały czas dowody :-)
tak przeleciałam wcześniejsz posty i pamiętam, że ktoś pytał czy podajemy coś na przeziębienie ?
młody jeszcze nie był przeziębiony ale kiedy dostał gorączki , a nie kaszlał i miał maluteńki katar to lekarka kazała dawać 2x ceruvit dla wzmocnienia organizmu i maść pulmex baby , potem okazało się, jak już pojawiła się wysypka ,że to 3-dnówka
dobra uciekam bo za godzinę mam być pod domem koleżanki i zaczynamy shopping time
buziaki
miłego dnia
MsMickey
Hatszept poplakalam się że śmiechu:-):-):-)
Aga udanej wycieczki pozytywnie Cię podziwiam:-)
Aga udanej wycieczki pozytywnie Cię podziwiam:-)
zaza26
No i mam hiciora...;-) mój małżonek liczył chyba na przytulanie wczoraj wieczorem ;-) ale niestety nic w tym kierunku (według mnie! ;-)) nie zrobił - nie popracował w żaden sposób nad atmosferą i mu to wypomniałam...no co on: "No jak to???!!! przecież wziąłem cię za rękę na spacerze!!!:-)
![]()
Padłam

veritaserum71
Dziewczyny wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej
Mały ma dopiero 3 miesiace, ale juz pracy szukam :-(
Tak wiec byłam na rozmowie, wymagania takie że szok (asystentka do nowootwieranego zakładu na strefie, także księgowość, kadry, bhp, dekoratorka wnetrz.... nawet pytał mnie czy znam się na normach ISO
) Przepytywał mnie po polsku, angielsku, niemiecku
I powiedział, że i tak powinnam się czuć wyróżniona bo moje cv pokonało 300 innych, a teraz konkuruję z 3 innymi osobami i że ma 25% szans
Ale najlepsze, ze to praca na 1/2 etatu za 1000zl na rękę (a to nawet nie w moim mieście
) Qmac
Z pracą na dolnymśląsku to jakiś koszmar jest
(ci inni kandydaci z Wrocławia są, także i tam kiepsko)
Mam strasznie mieszane uczucia. Praca moze i pełna wyzwań (co lubie), za kiepską kasę (czego nie lubię, ale w tych okolicach tak już jest) i musiałabym małego do żłobka oddać (jezeli w ogóle dostanę miejsce)... niby chcę ja dostać i nie chcę jednocześnie
.....
Nie wiem dlaczego to piszę...po prostu mam doła...do dupy w tej Polsce...po co wracałam?
Maluch marudzi przez sen a mi się płakać chce :-( chyba muszę wyjść z domu bo zwariuję
Myślę, ze nie dostanę tej pracy, ale czy bedę żałować???
Mały ma dopiero 3 miesiace, ale juz pracy szukam :-( Tak wiec byłam na rozmowie, wymagania takie że szok (asystentka do nowootwieranego zakładu na strefie, także księgowość, kadry, bhp, dekoratorka wnetrz.... nawet pytał mnie czy znam się na normach ISO
) Przepytywał mnie po polsku, angielsku, niemiecku
I powiedział, że i tak powinnam się czuć wyróżniona bo moje cv pokonało 300 innych, a teraz konkuruję z 3 innymi osobami i że ma 25% szans
Ale najlepsze, ze to praca na 1/2 etatu za 1000zl na rękę (a to nawet nie w moim mieście
) Qmac
Z pracą na dolnymśląsku to jakiś koszmar jest
(ci inni kandydaci z Wrocławia są, także i tam kiepsko)Mam strasznie mieszane uczucia. Praca moze i pełna wyzwań (co lubie), za kiepską kasę (czego nie lubię, ale w tych okolicach tak już jest) i musiałabym małego do żłobka oddać (jezeli w ogóle dostanę miejsce)... niby chcę ja dostać i nie chcę jednocześnie
.....Nie wiem dlaczego to piszę...po prostu mam doła...do dupy w tej Polsce...po co wracałam?
Maluch marudzi przez sen a mi się płakać chce :-( chyba muszę wyjść z domu bo zwariuję
Myślę, ze nie dostanę tej pracy, ale czy bedę żałować???
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
hatszept hihihi- skad ja to znam ;-) romantyzm jest odwrotnie proporcjonalny do lat spedzonych razem 
agaundpestka- milej podrozy, powiem Ci szczerze, ze zazdroszcze takiej wolnosci, naprawde
ja niestety wiecznie uziemiona 
verita- glowa do gory, jak ja dostaniesz, to dojdzie dodatkowo satysfakcja, ze pokonalas innych, jak nie, znaczy, ze nie wiedza co dobre
, co do kasy ehhh znam to, jak chcesz robic co lubisz, to rzadko satysfakcja zawodowa to idzie w parze z satysfakcja finansowa 

agaundpestka- milej podrozy, powiem Ci szczerze, ze zazdroszcze takiej wolnosci, naprawde
ja niestety wiecznie uziemiona 
verita- glowa do gory, jak ja dostaniesz, to dojdzie dodatkowo satysfakcja, ze pokonalas innych, jak nie, znaczy, ze nie wiedza co dobre
, co do kasy ehhh znam to, jak chcesz robic co lubisz, to rzadko satysfakcja zawodowa to idzie w parze z satysfakcja finansowa