Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

moj wczoraj podczas swojego posilku, opieral glowke o moje przedramie i sie pocil, wiec mu wlozylam pod glowke pieluszke, patrze, a ten zaciska piastki, oczy i szczeki, grymas na twarzy, caly czerwony i jak nie wrzasnie jezuuuuuuuuuuuuuuu do tego caly sie trzasl
- raczki, nozki.... co za nerwussss
Nie chce jeść, spać i wciąż coś mu się nie podoba
Ktoś mi podmienił dziecko 

...najchetniej wszystko bym tam kupowała
ale ja to nie lubię przepłacać, więc najpierw porównuję, sprawdzam, liczę ...i jak się znudzę ,to kupuję tylko to co mi naprawdę potrzebne 
(o czym myśli??)
czemu wczesniej m na to nie wpadł? czemu ja na to nie wpadłam??? decyzja o kupieniu łóżeczka na kółkach to była najlepsza decyzja w moim życiu hehe KONIEC Z RĄCZKAMI
Mój mały zrobił sobie ze mnie smoczek, od 1-5tej spi prawie cały czas z cycem :/ wiec jak zombi wygladam, a i od powrotu z gór nie spi sam i nie zasypia w łózeczku jak do tej poryno nic bede uczyc go na nowo po powrocie
a dzis trzymajcie za nas & bo zaraz ruszamy w długą podróz (850km) troche stresik jest bo bagaze mam, wozek, fotelik, ale do odważnych świat nalezy
![]()