Witam sie wieczorowa pora ....i zaraz znikam :-( chcialam tu dzis z wami pogadulic i dooopa przed chwilka tulilam muszle
kurcze czy to sie skonczy juz mialam niby spokoj i znowu ..... czuje sie fatalnie glowa od tych wymiotow mnie boli caly przelyk i chyba wszstkie wnetrznosci ..... kuna no!!!!!
Z tym badaniem na obciazenie glukoza to wam nie zazdroszcze
i to jeszcze na czczo trza byc. ja jak bylam w pierwszej ciazy to dostalam normalnie "sok porzeczkowy " do wypicia.

kurcze czy to sie skonczy juz mialam niby spokoj i znowu ..... czuje sie fatalnie glowa od tych wymiotow mnie boli caly przelyk i chyba wszstkie wnetrznosci ..... kuna no!!!!!Z tym badaniem na obciazenie glukoza to wam nie zazdroszcze
i to jeszcze na czczo trza byc. ja jak bylam w pierwszej ciazy to dostalam normalnie "sok porzeczkowy " do wypicia.
na jednym ze zdjęć odwrócił się do nas i pomachał, ma 5cm i jest zdrowiutki, co prawda moja lekarka nie ma specjalnego programu do badań prenatalnych ale na swoim sprzęcie zmierzyła mi przezierność karkową i wszystko jest ok, zmierzyła ale nic nie powiedziała, dopiero jak ją zapytałam to powiedziała że mam jej nie reklamować że robi takie rzeczy ale skoro zauważyłam to może mi powiedzieć że wszystko jest ok
. Trzymam kciukaski za dzisiejsze wizyty :-)