Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie było wczoraj podpbnie z cycami - przez cały dzień cisza, aż się wystraszyłam. Za to wieczorem tak mnie sutki swędziały, że myślałam, że się wścieknęJa dziś rano napisałam, ze mi mdłości odpuściły i chyba się obraziły bo zaatakowały mnie w przeciągu pół godziny i trzymają do teraz![]()

Ja nie dostałam skierowania i nic gin na ten temat nie wspominałMój gin też twierdzi, że są niby obowiązkowe, ale mi się nie chce w to wierzyć... nawet kiedyś pytałam o tym na forum ale nie wiem czy ktoś mi odpisał

Czyli co proponujesz jako doświadczona mamusia?ale była tez mowa o przyzwyczajaniublizniaki karmiłam mlekiem sztucznym, czyli systam co 3h, czyli robienie mleka o 21,24,3,6,9,12,15,18,21...3,6,9,12,15,18,21,24... TO BYŁ DRAMAT!!!!!!!!!! Zmeczenie jakiego ja wtedy doswiadczyłam jest nie do opowiedzenia

Też się nad tym zastanawiam...Dalej czytam i mam pyt;-)
ile liczycie skonczonych tyg jako Itrymestr???
Ale dla mamy, czy dla dziecka?maćku - jak tak dalej pójdzie to albo mocne leki nasenne albo bro przed snem![]()

12 skonczonych tyg to 1 trymestr a 12tydz i 1 dz to juz 2 trymestrDalej czytam i mam pyt;-)
ile liczycie skonczonych tyg jako Itrymestr???
Też się nad tym zastanawiam...
Mam założoną kartę ciąży na 28 dni i tam trymestr trwa do końca 12 tygodnia, przy czym mój suwaczek pokazuje mi 9t2d, a w karcie ciąży jestem już w 10 tc.
kochana bo 9 tygodni i 2 dni to znaczy że jużtule skończyłaś a skoro skończyłaś 9 tyg i 2 dni to znaczy że jesteś w 10 tygodniu. Trzeba pamiętać że każdy tydzien ma 7 dni a jak sie doda do tego te jeszcze 2 tzn ze juz ten tydzien przelecial i lecą następne dni z następnego tygodniaTeż się nad tym zastanawiam...
Mam założoną kartę ciąży na 28 dni i tam trymestr trwa do końca 12 tygodnia, przy czym mój suwaczek pokazuje mi 9t2d, a w karcie ciąży jestem już w 10 tc.