Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A co do męża to nie wiem co poradzić ;-)
. Świetnie.
Muńka, suuuuuuuuuper :-):-):-)
MsMickey, ...no bo ja taka czarownica jestem...i bardzo dobrze!!! na bb mi tutaj siedziec, a nie na jakis fejsach! Fajnie, ze juz jałowo u Was! Teraz tylko ten Twój katar przegonic trzeba!
Rysica, udanego dnia jutro! Niech dzieciaki szaleją na tych kulkach!
A Iwon świętuje pewnie (OBY HUCZNIE!!!), bo cichutko dziś siedzi, ojjj cichutko...;-)

Mnie znowu nie było, bo nie chciałam wam smęcić. Wczoraj mieliśmy pogrzeb teścia :-(. Zmarł na nowotwór a od diagnozy minęły niecałe 2 miesiące. Ech to życie...
Słuchajcie, zdesperowana matka dała dziecku jak się obudziło smoczek, którego on się nigdy nie łapał a tu ku zdziwieniu cmok cmok i rozbójnik zassał się i spał CIĄGIEM do 4 rano![]()
No i teraz mam rozkminkę bo skoro przez 7 miesięcy się nie nauczył czy to przypadkiem nie głupota dawać mu teraz smoczek, ale z drugiej strony jestem w desperacji...
Może to był tylko pojedynczy przypadek ale jeśli nie to dawać czy nie dawać smoka?
Miłego dnia. Ja już wstawiłam pranie i piję sobie kawę..... inkę;-)
Hej...
Ja juz nie daję rady...mały usnął po 22.00 i od północy kiedy sie połozyliśmy pobudki co 40min-1h. Wisiał mi na cycu nonstop...lub na butelce...smoka niestety nie chciał...drapał się po twarzy też cały czas...
Rozbudził się już po 6.30 rano, wiec P. wział go do duzego pokoju, zeby mogła trochę pospac...przyniósł po 2h i znowu to samo - wisiał na cycu i pozniej butelce przez godzine! jak probował wsadzic smoka to darł się niemiłosiernie...
wrrrrrrrrrrrrrr...![]()