Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po pierwszym macierzyńskim też dosyć szybko wracałam i też od razu na 8 h. Wszystko jest kwestią organizacji. Zaplanuj sobie wcześniej, jak chcesz żeby wyglądał Wasz poranek, dzień i staraj się tego trzymać, mniej czy bardziej, a na pewno szybko się wszystko przestawi na nowe rytmy 

Dobra opieka + rehabilitacja może naprawdę wiele zdziałać.
;-)
a poza tym jakie miluśne
Co za baba, niech lepiej powie, że jej po prostu płacz dziecka przeszkadza, a nie ściemnia i zgrywa ciocię dobra rada
Zapomniał wół, jak cielęciem był. Ja mam w nosku co sobie pomyślą sąsiedzi. Ostatnio jedna babka też spotkała nas w windzie, grzecznie podpytała jak się malec chowa itp. Kiedy usłyszała od nas, że czasem daje do wiwatu, odpowiedziała niby żartem, że wie, bo słychać. Na co mój M. odrzekł krótko " no i jeszcze będzie słychać co najmniej kolejny rok" 
CUDNE!!!!!!!!!!!!!!!ja na tą okoliczność mam takie dwa odkurzacze

Od rana czułam, ze ten dzień nie będzie dobry bo nic nie szło po naszej myśli a dobila nas smutna wiadomość z Polski. Godzinę temu zadzwoniła ciocia męża i powiedziała, ze teściowa miała udar. Nie może chodzi, pisać, mówić i nie wiadomo co dalej. Obudziłam męża bo śpi po nocce i czekamy na telefon od cioci bo pojechała do szpitala. Nie mogę sobie miejsca znaleźć. Nie lubię jej ale to ukochana babcia Kuby i się strasznie martwie :-( cala się trzese
Rysica a jakis fiolet ciemnyZe mnie tez taka projektantka jak z koziej ... wiecie. Moze jakis katalog z kolorami (np farb) skombinuj i co Ci sie spodoba przyloz do mebli - sprawdz czy pasuje.
Czy ten sos karkowkowy da sie zrobic bez thermomixa? Jak tak to dacie przepis na kulinarnym?
rysica - toz zaszalałas z kolorem brąz przy beżu kontrastował nie bedzie. Intensywna zieleń, fuksja, rudyJak boisz sie spróbuj wrzucic ze 3 poduchy - zawsze mozesz zmienic poszewke
DZIEWCZYNY JAKIE GRYZAKI POLECACIE?? Ida mojej zeby - wiem ze sa gryzaczki z miejscem na żele znieczulające - sprawdza się to????
stawiam na ząbki. Mi pomógł smoczek profilowany kauczukowy, NUK.Rysica z mm ten sam problem, co z moim odciągniętym mlekiem, więc może jednak te ząbki?
Zupkę i cycka je b. ładnie.
Przyłączam się do pytania aylin o gryzaki..
Rysica a moze bordo ?? pasuje do czekolady i ecru bo cieply odcien, albo jakis pomarancz ?? choc ja bym postawila na bordo
juz sie wiecej nie zjawila ale jak mi poltorej godziny nawijala to myslalam ze wyjde z wlasnego mieszkania ... jej teoria podstawowa dziecko placze bo nie karmie go piersia a mleko mm to trucizna, no i zebym poszukala banku z mlekiem od innych mam :| tylko wtedy tez piersia karmic nie bede bo sobie przeciez nie wstrzykne do swoich :| ehhh szkoda slow

Rysica, ja stawiałabym na pomarańcz i tak jak sugeruje Aylin-moze zaczniesz od poduszek...
Nie pisałam Wam jeszcze o moim planie NIE WRACANIA do pracy ;-) od zeszłego tygodnia gram w lotto i wierzę w wygraną szósteczki do 16.12 :-) tym samym mogłabym odpuścić pracę ! Juz kuponik na jutro leży na szafce :-) Dobry plan, prawda? ;-)
O ludzie kasieńka, jak to przeczytałam, to aż mi łyżka spadła z wrażenia![]()
Co za baba, niech lepiej powie, że jej po prostu płacz dziecka przeszkadza, a nie ściemnia i zgrywa ciocię dobra rada
Zapomniał wół, jak cielęciem był. Ja mam w nosku co sobie pomyślą sąsiedzi. Ostatnio jedna babka też spotkała nas w windzie, grzecznie podpytała jak się malec chowa itp. Kiedy usłyszała od nas, że czasem daje do wiwatu, odpowiedziała niby żartem, że wie, bo słychać. Na co mój M. odrzekł krótko " no i jeszcze będzie słychać co najmniej kolejny rok"
![]()
no właśnie gwarancji nie ma,a ciągle się psująZaza piekne te odkurzaczeA jaka marka? Jest na nie jakas gwarancja?
![]()

zaza - my mamy tylko jeden odkurzacz, ale przy Alince się sprawdził, myślę, że z obsługa dwójki tez sobie poradzi (tu akurat wygrzewa się przed kominkiem)
haha ja też mam taki plan, ale mam trochę więcej czasu;-) czyli z Rysicą jest nas już 3Nie pisałam Wam jeszcze o moim planie NIE WRACANIA do pracy ;-) od zeszłego tygodnia gram w lotto i wierzę w wygraną szósteczki do 16.12 :-) tym samym mogłabym odpuścić pracę ! Juz kuponik na jutro leży na szafce :-) Dobry plan, prawda? ;-)

Munka trzeba będzie zobaczyć repertuar ale my po tym antybiotyku to nie wiem kiedy będziemy wychodzić do jakichś skupisk dzieci...
juz sie wiecej nie zjawila ale jak mi poltorej godziny nawijala to myslalam ze wyjde z wlasnego mieszkania ... jej teoria podstawowa dziecko placze bo nie karmie go piersia a mleko mm to trucizna, no i zebym poszukala banku z mlekiem od innych mam :| tylko wtedy tez piersia karmic nie bede bo sobie przeciez nie wstrzykne do swoich :| ehhh szkoda slow
Muńka, pisałam o tym tygodniu, bo już od następnego siedzę z nianią, więc bedzie ciężej się spotkać...ale wymyślimy coś na pewno...
Nie pisałam Wam jeszcze o moim planie NIE WRACANIA do pracy ;-) od zeszłego tygodnia gram w lotto i wierzę w wygraną szósteczki do 16.12 :-) tym samym mogłabym odpuścić pracę ! Juz kuponik na jutro leży na szafce :-) Dobry plan, prawda? ;-)

ma tylko trochę poniżej normy ciężar właściwy moczu. Po urodzeniu też miała i nic nie powiedzieli. Jutro na 7.00 idziemy do nefrologa, więc się dowiem jak to jest. Noooo właśnie, jutro tak wcześnie trzeba wstać
a jeszcze pakowanie, bo wieczorkiem wyjazd....wrrr