Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwon my mamy ten 3 coccodrillo rozm. 74 co prawda dopiero raz miał go na sobie, ale nie miałam problemów z ubraniem mu go.Od rana czułam, ze ten dzień nie będzie dobry bo nic nie szło po naszej myśli a dobila nas smutna wiadomość z Polski. Godzinę temu zadzwoniła ciocia męża i powiedziała, ze teściowa miała udar. Nie może chodzi, pisać, mówić i nie wiadomo co dalej. Obudziłam męża bo śpi po nocce i czekamy na telefon od cioci bo pojechała do szpitala. Nie mogę sobie miejsca znaleźć. Nie lubię jej ale to ukochana babcia Kuby i się strasznie martwie :-( cala się trzese
Oj szybko bym babe kopnęła w d...juz sie wiecej nie zjawila ale jak mi poltorej godziny nawijala to myslalam ze wyjde z wlasnego mieszkania ... jej teoria podstawowa dziecko placze bo nie karmie go piersia a mleko mm to trucizna, no i zebym poszukala banku z mlekiem od innych mam :| tylko wtedy tez piersia karmic nie bede bo sobie przeciez nie wstrzykne do swoich :| ehhh szkoda slow

Super, ze wyniki dobre.Odebrałam wyniki siuśków Gabi, jest czyściutkoma tylko trochę poniżej normy ciężar właściwy moczu. Po urodzeniu też miała i nic nie powiedzieli. Jutro na 7.00 idziemy do nefrologa, więc się dowiem jak to jest. Noooo właśnie, jutro tak wcześnie trzeba wstać
a jeszcze pakowanie, bo wieczorkiem wyjazd....wrrr
Wymyśliłam sobie, że wezmę udział w jarmarku bożonarodzeniowym. A przecież nie mogę wyskoczyć z kilkoma lalami
Więc każdą wolną chwilę poświęcam na szycie...
. Bądź dobrej myśli.
Ma wszechstronną wiedzę.