Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękuję kochana że jako jedyna zauważyłaś mój powrót na forum po tygodniu nieobecnościHej baby,
Dziewczyny co to jest ten kubełek/garnuszek o którym piszecie? Może i ja namówię babcię, bo na pewno coś będzie chciała małemu w grudniu kupić.
kasia.natka znasz jużwyniki konkursu?
No i wspieram Cię duchem w Twoim powrocie do pracy - jesteś druga
Która następna?
;-)

Aylin wiem, że darowanemu, ale.. z moją teściową to tak zawszeTa kula to taka z kubusiem puchatkiem? Ostatnio oglądałam jakieś w tesco i się zastanawiałam nad kupnem, ale może podsunę pomysł chrzestnemu ;-)
:-)
Dziewczyny co to jest ten kubełek/garnuszek o którym piszecie? Może i ja namówię babcię, bo na pewno coś będzie chciała małemu w grudniu kupić.
Aylin dzisiaj na obiad kapusta zasmażana? Nie boisz się o małą?![]()
Ja też chciałam kupić, ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że może się nie sprawdzić... Nie wiadomo w ogóle, czy mała będzie raczkować, czy zacznie od razu biegać ;-) I czy poza raczkowaniem zabawka będzie interesująca? Kupię zwykłą piłkę i będę śpiewać ;-)
Ja waracm dopiero 18 lutego :-) Ale chętnie zostałabym kurą domową![]()
DZiewczyny ratunku!!!!
To chyba jednak zapalenie piersi!!! boli i rośnie mi temperatura, co robić?? okładam kapuchą, mam brać na zbicie paracetamol??
To moze czas najwyzszy ruszyc sie z malaNa ale to było chyba jak mała miała z 3 miesiące, ja dalej sama z nią jeszcze sama autem nie jeździłam ale może już czas na to![]()
Tez bym sie wscieklaWscieklam sie przed chwila. Nerwy mi siadaja. Wczoraj posprzatalam cala kuchnie, L wrocil z pracy i zaczal ostrzyc noze. Myslalam, ze sprzatnal blat po sobie - okazalo sie, ze nie. Zadzwonil do mnie przed chwila z pracy z pretensjami, ze musial wyrzucic kanapki, bo mial w nich opilki. Az sie poryczalam... zrobilo mi sie tak przykro. Nie dosc, ze mu robie te zasrane kanapki chociaz nie musze, sam nie sprzatnal blatu, to jeszcze do mnie z wrzaskiem :-( Mam dosc :-( Nic juz nie robie, ani kanapek, ani obiadow. W dupie.
Ja mam wielką pchote na jakis likierekJa też chciałam kupić, ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że może się nie sprawdzić... Nie wiadomo w ogóle, czy mała będzie raczkować, czy zacznie od razu biegać ;-) I czy poza raczkowaniem zabawka będzie interesująca? Kupię zwykłą piłkę i będę śpiewać ;-)
Oj tak! Metki są najfajniejsze!
Ja waracm dopiero 18 lutego :-) Ale chętnie zostałabym kurą domową
Też bym się upiła, ale nie mam za bardzo z kimSpokojnie. Nie ma się co przejmować. Oni już tak mają... Ja oswoim nie będę pisać, bo nie mam tyle czasu ;-) Zawsze jak mnie wkurzy to mówię sobie, że jutro to nic w domu nie zrobię, ale zazwyczaj na drugi dzień mi przechodzi
![]()

Należę do grupy zawodowej pie.prz.onych nierobów, czyli nauczycieli ;-) I po macierzyńskim mam do wybrania frerie, wakacje, później znowu są ferieZazdroszcze ci tego 18 lutego - skąd masz tyle urlopu??
oj to jeszcze musisz obwiesic się lampkami na choinkę, dzwoneczkami oraz ciuchy na lewa strone aby metki wystawały i bedziesz bić wszystkie kule na głowe![]()

Właśnie wypija kolejną porcję kompociku. Niech pije, bo od wczoraj ma zatwardzenie i robi małą, twardą kupkę co kilka godz...