Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękuję kochana że jako jedyna zauważyłaś mój powrót na forum po tygodniu nieobecnościHej baby,
Dziewczyny co to jest ten kubełek/garnuszek o którym piszecie? Może i ja namówię babcię, bo na pewno coś będzie chciała małemu w grudniu kupić.
kasia.natka znasz jużwyniki konkursu?
No i wspieram Cię duchem w Twoim powrocie do pracy - jesteś druga
Która następna?
;-)

Aylin wiem, że darowanemu, ale.. z moją teściową to tak zawszeTa kula to taka z kubusiem puchatkiem? Ostatnio oglądałam jakieś w tesco i się zastanawiałam nad kupnem, ale może podsunę pomysł chrzestnemu ;-)
:-)
Dziewczyny co to jest ten kubełek/garnuszek o którym piszecie? Może i ja namówię babcię, bo na pewno coś będzie chciała małemu w grudniu kupić.
Aylin dzisiaj na obiad kapusta zasmażana? Nie boisz się o małą?![]()
Ja też chciałam kupić, ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że może się nie sprawdzić... Nie wiadomo w ogóle, czy mała będzie raczkować, czy zacznie od razu biegać ;-) I czy poza raczkowaniem zabawka będzie interesująca? Kupię zwykłą piłkę i będę śpiewać ;-)
Ja waracm dopiero 18 lutego :-) Ale chętnie zostałabym kurą domową![]()
DZiewczyny ratunku!!!!
To chyba jednak zapalenie piersi!!! boli i rośnie mi temperatura, co robić?? okładam kapuchą, mam brać na zbicie paracetamol??
To moze czas najwyzszy ruszyc sie z malaNa ale to było chyba jak mała miała z 3 miesiące, ja dalej sama z nią jeszcze sama autem nie jeździłam ale może już czas na to![]()
Tez bym sie wscieklaWscieklam sie przed chwila. Nerwy mi siadaja. Wczoraj posprzatalam cala kuchnie, L wrocil z pracy i zaczal ostrzyc noze. Myslalam, ze sprzatnal blat po sobie - okazalo sie, ze nie. Zadzwonil do mnie przed chwila z pracy z pretensjami, ze musial wyrzucic kanapki, bo mial w nich opilki. Az sie poryczalam... zrobilo mi sie tak przykro. Nie dosc, ze mu robie te zasrane kanapki chociaz nie musze, sam nie sprzatnal blatu, to jeszcze do mnie z wrzaskiem :-( Mam dosc :-( Nic juz nie robie, ani kanapek, ani obiadow. W dupie.
Ja mam wielką pchote na jakis likierekJa też chciałam kupić, ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że może się nie sprawdzić... Nie wiadomo w ogóle, czy mała będzie raczkować, czy zacznie od razu biegać ;-) I czy poza raczkowaniem zabawka będzie interesująca? Kupię zwykłą piłkę i będę śpiewać ;-)
Oj tak! Metki są najfajniejsze!
Ja waracm dopiero 18 lutego :-) Ale chętnie zostałabym kurą domową
Też bym się upiła, ale nie mam za bardzo z kimSpokojnie. Nie ma się co przejmować. Oni już tak mają... Ja oswoim nie będę pisać, bo nie mam tyle czasu ;-) Zawsze jak mnie wkurzy to mówię sobie, że jutro to nic w domu nie zrobię, ale zazwyczaj na drugi dzień mi przechodzi
![]()

Należę do grupy zawodowej pie.prz.onych nierobów, czyli nauczycieli ;-) I po macierzyńskim mam do wybrania frerie, wakacje, później znowu są ferieZazdroszcze ci tego 18 lutego - skąd masz tyle urlopu??
oj to jeszcze musisz obwiesic się lampkami na choinkę, dzwoneczkami oraz ciuchy na lewa strone aby metki wystawały i bedziesz bić wszystkie kule na głowe![]()

Właśnie wypija kolejną porcję kompociku. Niech pije, bo od wczoraj ma zatwardzenie i robi małą, twardą kupkę co kilka godz...