agaundpestka
Fanka BB :)
Młodak mam nadzieje, ze diagnoza się nie powtórzy, a w CZD traficie na dobrego specjalistę.
No i najlepszego dla półroczniaka
jejku jak ten czas leciiiiiiiiiii
No i najlepszego dla półroczniaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gdyby któraś z Was była zainteresowana to w smyku garnuszek po 80 zł w promocji.
Bardzo podoba mi się zabawka pt obkleję celofan materiałem - bomba![]()
Rysica w jasnych lokach wyglądasz jak Lola ;-)a ciemne fale upodabniają Cię do Żmudy- Trzebiatowskiej jeszcze bardziej.
Po wczorajszej wizycie u pediatry wróciłam totalnie załamana. Stwierdziła skazę białkową plus alergię na koty w co nie wierzę zupełnie, ale jednak się podłamałam. Mały plakal u niej koszmarnie, chyba pierwszy raz słyszałam taki jego krzyk i płacz. Koszmar po prostu.
Oczywiście mamy mleko usunąć i podawać Sinlac plus usunąć koty (pytam, jak i co to da skoro alergen i tak w domu będzie????).
Z witaminy D totalnie zrezygnować bo Szymek ma małe ciemiączko. Krzyżowanie nóżek to napięcie mięśniowe i kazała udać się do neurologa i na rehebilitację.
Glutenu z racji alergii mam nie podawać do conajmniej 10 miesiąca bo stwierdziła że na pewno będzie miał uczucienie.
Ogólnie to wychodzi że mam ułomne dziecko bo nic dobrego nie usłyszałam. No przepraszam, to że ładnie trzyma pion.
Dzisiaj już bardziej pozytywnie spojrzałam na sprawę i zadzwoniłam do Centrum Zdrowia Dziecka. Wyznaczyli nam wizytę u dermatologa na poniedziałek, więc super, że tak szybko. Powiedziano mi że jesli dziecko nie ma duszności, kataru, kaszlu to u nich wysypkami zajmuje się dermatolog.
A więc oby do poniedziałku. Na razie nie zmieniam nic w diecie małego i do kotów też nie strzelam.
Rycica mi dwie ostatnie fryzury najbardziej pasują do Ciebie. Korzystasz z tego:
i to ma byc to nasze wyuczone grono specjalistow ehhh....
pelza, ale co sie przy tym nawrzeszczy, na mnie, na zabawki, ze tak daleko, na caly swiat... 

nie, ale jeśli wysypka utrzymuje się bardzo długo mimo diety eliminacyjnej (ja prawie nic nie jem :-() to wtedy karmienie UU jest odradzane, a czasami wręcz zakazywane :-(Zaza AZS to przeciwskazanie do karmienia UU??
u nas hiciorem jest butelka po wodzie mineralnej
Dziewczyny na szybko - któras gdzieś mówiła ze ma problem z przebraniem dziecia i zmiany pampka.
Podpowiedziała mi połozna ostatnio - dać jedna zabawkę/tubke kremu/opakowanie chusteczek do potrzymania podczas czynności pielegnujacych. I tą jedną rzecz dawac tylko podczas przebierania.
u mnie to działaMoja glizdeczka ruchliwa pieluche daje sobie ubrać - a atrakacja w postaci wielkiej butli balsamu hipp stoi i kusi. I jest atrakcja tylko na chwile - bo potem jest odbierana
![]()