Hej baby,
a u nas znowu nocny sukces - była kaszka o 18-tej podana łyżeczką, potem obudził się głodny o 00.30 i następna pobudka dopiero o 6.30:-) Ale i tak nie jestem wyspana, bo siedzieliśy z M. do wpół do drugiej
Dziewczyny warszawskie, fajnie że spotkanie się udało, może wrzucicie jakąś fotorelację? ;-)
Właśnie piekę drożdżówki z serem, zaraz przychodzi moja koleżanka, będzie fajna przekąska do kawy![]()
wrzuć no jedną drożdżówkę na forum, bo zjadłabym coś dobrego!!;-) myślałam, że po wczorajszej uczcie będę na jaki czas zaspokojona, a tu lipa, znów mam chcicę na słodkie!!

Czy maluch zaczął Ci lepiej sypiać odkąd dajesz mu na noc kaszkę?? dziś nie dałam G przed tą pierwszą drzemką i planuję zacząć dawać jej na noc, może pośpi bez pobudek

:-) Ale i tak nie jestem wyspana, bo siedzieliśy z M. do wpół do drugiej 
. Kino zaliczone i chłopakom film się podobał 

A moja nieustająca miłość to Queen

Beznadziejny jest ten mój egzemplarz - ani mi ani dzieku nie było wygodnie. No, ale chociaż trochę nosa wyściubiliśmy z domu. Przy okazji oblukałam chodniki i jak znowu nas dzisiaj nie zasypie, to mogę już jutro wziąć wózek. Wprawdzie będę musiała krążyć po osiedlowych uliczkach, ale zawsze to coś.
Jakbym nie wracała do pracy, to może mogłabym się bawić w nocne imprezowanie, ale wracam i nie wyobrażam sobie tylu pobudek