asiia_
Fanka BB :)
Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte
dzieki tak zrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte
chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
Strasznie mi przykro.chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
rzeczywiście nieźle pojechała z tym tekstem..Jak wczoraj sluchalam TVN o tych kobiecych fobiach w ciazy i odezwala sie Katarzyna Laskowska, ze internet to najgorsze zrodlo, bowiem tam pisza same mamy paranoiczki i tylko o zlych doswiadczeniach, to mialam ochote ja kopnac w te wychudzone siedzenieNie cierpie baby, pustkowie totalne a zgrywa na taka co rozumy zjadla i wie juz wszystko
Tutaj link do tego wczorajszego spotkania Jak nie popaść w ciążową paranoję? - Wideo - Dzień Dobry TVN - Oficjalna strona programu - TVN