asiia_
Fanka BB :)
Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte
dzieki tak zrobie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte

pyyyyyyyyyycha!!
Nie prezenty, ale dekoracje
Uwielbiam święta, ale finansowo to jakiś koszmar
chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo

Strasznie mi przykro.chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
Nie wiem co powiedzieć. Tylko tyle ze na pewno będzie lepiej. Musisz w to wierzyć .chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
Nie cierpie baby, pustkowie totalne a zgrywa na taka co rozumy zjadla i wie juz wszystko 
chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
rzeczywiście nieźle pojechała z tym tekstem..Jak wczoraj sluchalam TVN o tych kobiecych fobiach w ciazy i odezwala sie Katarzyna Laskowska, ze internet to najgorsze zrodlo, bowiem tam pisza same mamy paranoiczki i tylko o zlych doswiadczeniach, to mialam ochote ja kopnac w te wychudzone siedzenieNie cierpie baby, pustkowie totalne a zgrywa na taka co rozumy zjadla i wie juz wszystko
Tutaj link do tego wczorajszego spotkania Jak nie popaść w ciążową paranoję? - Wideo - Dzień Dobry TVN - Oficjalna strona programu - TVN