asiia_
Fanka BB :)
Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte
dzieki tak zrobie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte

pyyyyyyyyyycha!!
Nie prezenty, ale dekoracje
Uwielbiam święta, ale finansowo to jakiś koszmar
chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo

Strasznie mi przykro.chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
Nie wiem co powiedzieć. Tylko tyle ze na pewno będzie lepiej. Musisz w to wierzyć .chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
Nie cierpie baby, pustkowie totalne a zgrywa na taka co rozumy zjadla i wie juz wszystko 
chciałam się z wami dziewczyny pożegnac mi szczęście nie dopisało byłam 17 na usg i okazało się że plód dziecka od 2 tygodni był martwy teraz bym była w 12 tygodniu ciąży wczoraj byłam czyszczona zycze wam zeby wasze pociechy rosły zdrowo
rzeczywiście nieźle pojechała z tym tekstem..Jak wczoraj sluchalam TVN o tych kobiecych fobiach w ciazy i odezwala sie Katarzyna Laskowska, ze internet to najgorsze zrodlo, bowiem tam pisza same mamy paranoiczki i tylko o zlych doswiadczeniach, to mialam ochote ja kopnac w te wychudzone siedzenieNie cierpie baby, pustkowie totalne a zgrywa na taka co rozumy zjadla i wie juz wszystko
Tutaj link do tego wczorajszego spotkania Jak nie popaść w ciążową paranoję? - Wideo - Dzień Dobry TVN - Oficjalna strona programu - TVN