reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
300fubp.jpg

No i kto nadaje w trakcie wigilii? MsMickey i Gocha!
Zaraz po przyjeździe do siostry wszystko wydawało się ok, aż tu nagle płacz. Potem ryk. Myślę - stres bo ludzie, wieczór itd. Siup w chustę. Nic. Wije się jak piskorz.
Beki, pierdy na ostro.
Chyba ze 20 minut tak płakała co normalnie jej się nie zdarza.
Teraz najedzona śpi. Lezymy sobie razem u siostry w sypialni.
Nie mam pojęcia po czym to? Mój antybiotyk? Nie płakała tak po swoim.
Dziś rano zjadlam kanapkę z serem białym. Ale nie tak dawno jadlam tiramisu (Hatszept :-)) i nic się nie działo.
Pojęcia nie mam.

A Wam jak dzieci pozwalają spędzić wieczór?

My też już po wigilii. Próbujemy uśpić Zośkę u nas na górze, bo na dole nie dało rady :no: Ale póki co dzielnie walczy ;-)

My już po ;)
Było fajnie, rodzinnie, babcie były w lepszej kondycji, widziałam brand new córeczkę siostry ciotecznej (jeszcze innej) co się 7 grudnia urodziła :D rany jakie to to małe!!!! a urodziła się 4 kilo i 68 cm :p a takie to to małe wyglądało, że szok!!!
Monika lekko marudna - górne jedynki w natarciu ewidentnie ;)
teraz już śpi, Szymek też w łóżku (nie śpi :p)
zdjęcia się przerzucają ;)
fajne prezenty podostawaliśmy wszyscy ;) ja od męża liner Lancome, od mamy kredkę do oczu, piżamkę fioletową :D i ciepłe skarpety hahaha
Szymek dostał grę : grzybobranie (już grali z dziadkiem), spadające małpki (też już grali) i 25 gier w 1 (w tym warcaby, halma, gierki i musiałabym sprawdzić, co jeszcze, oczywiście dostał swojego ukochanego SPIKE'a z My Little Pony, i jeszcze ciężarówkę wywrotkę Volvo z firmy siku (metalowe, bez plastiku) i jeszcze 3 bluzki i rajstopki
Monisia dostała lalkę Anne Gaddes!!! (nie wiedziałam nawet, że takie produkują!!!) - biedroneczkę (od chrzestnej :D) a poza tym klocki interaktywne, owieczkę -maskotkę ale taką z lusterkiem, jakimiś kółeczkami, grzechotkami, grzechotkę motylka FP, 2 bodziaki, bluzeczkę, skarpeteczki i rajstopki - wszystko w odcieniach fioletu i lila :D
mąż dostał piżamę :p i skarpetki hahaha chyba był najbardziej niegrzeczny :p:p:p

a co dostały Wasze dzieciaczki? :)
mam nadzieję, że nie uznacie tego za przechwałki, ale jakoś się tak przyzwyczaiłam, bo na lipcówkach i sierpniówkach 2008 za każdym razem się dzieliliśmy prezentami.

Ostatnia edycja:
reklama
Delwer - to też widzę prezenty fajne :D ach te rajstopki :p
My tylko w gościach, ale jutro mąż jedzie na 10 do pracy więc przed 9 już ruszamy do moich rodziców! Ale drugi dzień świąt wolneee, znaczy do rodziców pojedziemy około 14 :p

obicecane fotki, żeby hatszept i Kasieńka nie były zawiedzione :p dopiero się zorientowałam, że nie mam zdjęcia Monisi w całej okazałości, w pięknej sukienusi... Jutro nadrobię ;)
https://picasaweb.google.com/100371...dnia2012WIGILIA?authkey=Gv1sRgCJSgubOm5sL91gE

Idę się kapać, ubrać nową śliczną piżamkę :D nażreć na noc makowca i iść spać :p

aaaaa - i jeszcze, szczególnie do Iwon, moja babcia, starsza już kobieta, ale znająca życie, powiedziała mi coś co mnie zaintrygowało, że Monika będzie miała piwne oczy, nie brązowe tylko piwne, i że mój tata miał w jej wieku i jeszcze długo identyczne, i że długo po roku zaczęły mu się zmieniać! Chociaż nic a nic jej nie wspominałam o oczach ani razu, tak sama z siebie powiedziała! No ciekawe....

Ostatnia edycja:
Do góry