Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dostałam maila, ze moja karta nie ważna jużDziewczyny należące do programu ROSSĘ w rosmanie też dostałyście smsa z wiadomością,że do końca roku dodatkowo 20% rabatu? Na karcie mam 5 % czyli razem wszystko 25 % taniej . Dziś wybieram się na zakupy.

:-) od 4 dni codziennie wypije 120 ml jakiegoś soczku
Wczoraj zaczęłam robić na nim porządki w związku z powrotem do pracy i chyba coś skasowałam
Nie chce się otworzyć. Już zaalarmowałam mojego tatę, który jest specjalistą w komputerach, jutro u mnie będzie. Obym tylko odzyskała swoje służbowe dane, bo mam na tym lapku dosłownie wszystko. Prawdopodobnie przed pójściem na macierzyński przegrałam all na płytę cd w pracy, ale wolę dmuchać na zimne.

Najważniejsze, że z małą lepiej. No i w szoku jestem, że taki pogrom dzieciaków!
. Mój nie robił. Po prostu nie chciał butelki i tyle.
Do tego noce u nas koszmarne.. No nic, chyba Zołzia czuje, że wracam do pracy :-(
Ja dostałam maila, ze moja karta nie ważna jużdziwne, bo zakupy robiłam, a twierdzą, ze nie.