reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

no chwilkę mam..'

bmr moja też z tatą jakoś więcej rzeczy nowych robi, no! jemu się chwali, że coś umie, a mi nie chce :-p

alijenka gratuluję ząbków i przewrotów, idzie jak burza.. :-D

pola tulasy!

młodak limit nieszczęść wyczerpany macie, więc będzie tylko lepiej!

Iwon tata na pewno laptopa uratuje ;-), a do pracy wracam (olaboga, aż boję się to wymawiać) w środę :sorry2:

reklama
Dziewczyny należące do programu ROSSĘ w rosmanie też dostałyście smsa z wiadomością,że do końca roku dodatkowo 20% rabatu? Na karcie mam 5 % czyli razem wszystko 25 % taniej . Dziś wybieram się na zakupy.
tak, ja też dostalam takiego maila, ale przeczytałam go po tym jak zrobiłam duże zakupy w superPharm :/

BMR ale wam zazdroszczę tego Egiptu:-p

alijenka gratuluję kolejnego ząbka! dziwne, że mała odmawia jedzenia z łyżeczki, kiedy ząbkuje, bo ponoć wtedy dzieci wolą jeść właśnie w ten sposób, ale pewnie jej minie

Hej baby :)

Jestem wściekła na siebie, bo chyba rozwaliłam sobie laptopa - w dodatku służbowego :no: Wczoraj zaczęłam robić na nim porządki w związku z powrotem do pracy i chyba coś skasowałam :zawstydzona/y: Nie chce się otworzyć. Już zaalarmowałam mojego tatę, który jest specjalistą w komputerach, jutro u mnie będzie. Obym tylko odzyskała swoje służbowe dane, bo mam na tym lapku dosłownie wszystko. Prawdopodobnie przed pójściem na macierzyński przegrałam all na płytę cd w pracy, ale wolę dmuchać na zimne.
może to laptop płci żeńskiej, ma złe dni i zamknął się w sobie ;-) a tak serio to życzę, żeby udało się go naprawić

powiedz mi jeszcze na ile mleka dajesz tą miarkę kleiku?

claudette - no mam nadzieje ze to juz koniec zlego.

MsMickey no sama wedze tzn z kolezanka. Lapki kurze jako przysmak dla psow. Ale tym razem to ja sobie tez karkowe i zeberka uwedzilam do domu. No miodzio po prostu. A jaka zupa pyszna na takich zeberkach.......
Postanowilam sprobowac bo tak mi zawsze te lapki w lodowce pachna no i sie nie zawiodlam.

No pięknie. Ja tu z grypa zoladkowa od 2 dni jem tylko suchy chleb a wy mi o jakichś kurzych lapkach w lodowce w dodatku pachnacych?!?o_O juz mialam biec do toalety ale się powstrzymalam ;-)

Mlodak zdrowia dla grubcia, taki kochany przyjaciel szymka!

Maly nauczyl się wymuszać placzem przez święta.a prosilam teściową żeby nie reagowala na każde mrukniecie... Jak grochem o sciane!

Iwon mój jach mi dziś zjadl karteczkę z haslami do firmowego kompa....gamoń jeden ;-)

Ide sprzatac bo milion toreb z wyjazdu mam do rozpakowania....

Dziewczyny należące do programu ROSSĘ w rosmanie też dostałyście smsa z wiadomością,że do końca roku dodatkowo 20% rabatu? Na karcie mam 5 % czyli razem wszystko 25 % taniej . Dziś wybieram się na zakupy.
Właśnie wróciłam z zakupów ;-) Ale wrócę i zrobię zapas mleka, bo wychodzi ponad 3 zł taniej na opakowaniu :tak:
hej

Chciałam się pochwalić że mamy już czwartego ząbka i wreszcie się doczekałam moja mała od wczoraj zaczęła się na dobre przewracać z pleców na brzuch, dziś próbuję odwrotnie ale coś słabo jej to wychodzi i więcej nerwów jest niż to warte.
Gratki! :-)
Waris lapek juz niestety nie ma. Wszystko wykupili ludzie jeszcze w dniu wedzenia :)
Ale chyba na poczatku stycznia bedziemy znow wedzic. Musze uzbierac kase na leczenie mojego grubcia wiec okazja bedzie. Zreszta mam jeszcze dlug w lecznicy za leczenie kilku kocich i psich bezdomniakow.
To ja teżsię zapisuję! :tak: Mi też się zepsuły :sorry2:

Waris fajnie, że się obłowiłaś ;) No i mam pytanko, co z nowym zonkiem (to pytanie również do maćku) :sorry2:

Pracujemy nad tym ;-)

Wróciłam ze szczepienia, pani pediatra straszyła mnie że to taka bolesna szczepionka jest, a tym czasem mała zapłakała jak jej wbili igłę i za chwilkę już był spokój.
Dziewczyny jakie obwody głowy i klatki piersiowej mają wasze maluszki ?????
Bo mnie dziś zdziwiło jak piguła mierzyła moją i mam wpisane obwód głowy 44 a klatki piersiowej 43 hmmmmmmmmmm

Hej,
drugi ząbek wdrodze bo mała nieznośna. Tylko rączki i rączki.
A zdjęcia nie zrobie. Jezyk ma cały czas na nim i nawet zobaczyc ciezko. Widać tylko jak płacze.

Maćku - doszła przesyłeczka. Dziękuję bardzo. Sóweczka jest przecudna. A mała szmatkę już nadgryza :)

Reszta potem - ide usypiać

reklama
Do góry