Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i monitor widzi każdy z każdej perspektywy, najs...
Spoko, Szefuś wróci to go przekabacę i kogoś przetransportuję
. Ogólnie to niewiele się zmieniło, trochę mi narobiły dziewczyny chaosu, ale luz, od poniedziałku ruszam pełną parą, bo widzę, że brakuje im pomysłów.
Z rzeczy mniej fajnych dotyczących 7h pracy- muszę donieść zaświadczenie od lekarza, że karmię i donosić takowe co miesiąc, dodatkowo też muszę odręcznie napisać oświadczenie, że karmię i jak długo zamierzam to robić.
Także przeżyłyśmy obie, ale za dużo emocji miała i ciężko było jej teraz zasnąć.

, nawet normalnie się pogadać nie da jak jest się tak do tyłu !!!!!!!!
Gabi to pewnie córunia tatunia;-)jeszcze trochę i ja też będę wpadać tu na chwilę, bo moja G zrobiła się baaaaardzo absorbująca. Mężulek też wraca późno, więc mam tylko czas na przygotowanie kąpieli i szybkie ogarnięcie bałaganu. Najgorsze jest to, że jak on wraca, to ona w ogóle nie marudzi![]()

oj nie mam już pomysłówZaza26 dzięki że starasz się mi pomóc;-) Sprawdzałam właśnie i mam tak zaznaczone wszystko jak mi wysłałaś więc nie wiem co nie gra![]()