zaza26
Fanka BB :)
my po szczepieniu, młody trochę popłakał, ale były dwa wkłucia, więc mu wybaczam
waży 7790, więc taki kogucik bardziej, a ja nie mogę się doczekać kiedy dorośnie do fotelika sam., bo to nosidełko mnie wpienia, a skoro już lada chwila będzie mógł sam siedzieć w wózku sklepowym to i waga mogła by się z tym zgrać i nosidełko nie było by potrzebne 
no i znowu mamy wysypkę, ale nie taka typową AZS tylko mnóstwo kropek, więc bardziej uczulenie
chyba na skórkę chleba albo marchewkę
claudette powodzenia w pracy&&&&&&&& dasz radę
Aylin trzymam kciuki za szybkie odzwyczajenie córci od jedzenia w nocy
MsMickey wiem, że tęsknisz, ale ja to sobie radze z rozstaniami z moim D w ten sposób, że się pocieszam, że przynajmniej mi nikt dziecka nie będzie psuł
a czas rozłąki i tak szybko zleci
Muńka welcome back ;-) myślę, że Gabi po prostu weszła w taki okres, że świat jest za ciekawy, żeby tracić czas na jedzenie
nie nadrabia w nocy przypadkiem? bo Sergiusz tak właśnie robil na moje nieszczęście
a może ząbki?
a może jedno i drugie?
kupka u nas jedna na dzień jest, ale jak wprowadzamy nowości to się często coś przestawia i jest jedna na 2 dni lub dwie w jeden dzień
Kasieńka trzymam kciuki za lepsze nocki, w końcu to musi nadejść
a kiedy wracasz do pracy?
no i znowu mamy wysypkę, ale nie taka typową AZS tylko mnóstwo kropek, więc bardziej uczulenie
claudette powodzenia w pracy&&&&&&&& dasz radę

nie zamartwia się, bo jak widać mój też był w tyle, a tu nagle wszystko na raz, więc i twój Piter nadrobiTrochę się martwię, ze P. nie rozwija się tak szybko jak Wasze szkraby mimo, ze jest z początku czerwca, ale nic to...musimy zaczekać...wierzę, ze wszystko jest ok i mały po prostu rozwija się swoim tempem...:/![]()

a sprawdź jakie masz ustawienia BBCOde, wejdź na edycję sygnatury i tam na dole jest taka tabelka z rozpiską ustawień https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=editsignature powinny wyglądać tak:Jak wklejam ten BBCode pisze plik niepoprawny![]()
Zezwól na Podstawowe BBCodeNakieruj kursor na powyższą frazę, aby zobaczyć spis BBCode.TakZezwól na BBCode KolorówTakZezwól na BBCode RozmiaruTakZezwól na BBCode CzcionkiTakZezwól na BBCode Wyrównywania TekstuTakZezwól na BBCode 'Lista'TakZezwól na BBCode AdresówTakZezwól na HTMLNieAllow Image BB CodeTakAllow Video BB CodeTakZezwól na BBCode KoduNieZezwól na BBCode PHPNieZezwól na BBCode HTMLNieZezwól na BBCode CytatuTakZezwól na EmotikonyTakMoże Umieszczać Obrazy do SygnaturyTakMoże Umieszczać Animowane Obrazki w SygnaturzeTak
Aylin trzymam kciuki za szybkie odzwyczajenie córci od jedzenia w nocy
MsMickey wiem, że tęsknisz, ale ja to sobie radze z rozstaniami z moim D w ten sposób, że się pocieszam, że przynajmniej mi nikt dziecka nie będzie psuł
Muńka welcome back ;-) myślę, że Gabi po prostu weszła w taki okres, że świat jest za ciekawy, żeby tracić czas na jedzenie
a może ząbki?
a może jedno i drugie?
kupka u nas jedna na dzień jest, ale jak wprowadzamy nowości to się często coś przestawia i jest jedna na 2 dni lub dwie w jeden dzień
Kasieńka trzymam kciuki za lepsze nocki, w końcu to musi nadejść