Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ledwo zdazylam sie ubrac zanim niania przyszla.Dzięki
Waris - lizakasam tak powiedział, nic innego nie chciał
no niech mu będzie
![]()
U nas dziś nocka była niezła, no i pokarmu coraz mniej, bo lewym cycem nie karmiłam cały dzień i jak G obudziła się o 4.00 to średnio miała co jeść z niego. Prawy jeszcze jako tako, ale to już końcówka. Przez pół godziny nie mogłam zasnąć, bo cały czas myślałam o tym, że niedługo już tylko i wyłącznie butla...ehhh, ale ten czas zapierdziela!!
Dziś znów G ładnie je, więc mam nadzieję, że jednak odmieniło jej się na dobre:-)
Ja dziś w wolnym czasie projektuję dla naszych rodziców na dzień dziadków kalendarz z fotami Gabi i synka siostry i już mi się nie chce...
Chyba, że zna się skróty ;-)

Hi, hi, zgadza sie-nadawalam dzisiaj z pracyA teraz pisze siedzac u fryzjera. Relaksuje sie
![]()
Myślę, że to zęby, jak wyjdą to jej wróci apetyt na zupki, bo kiedyś jadła super.. Ah..
A gdzie kupujesz kasze jaglana? Bo ja w PL bylam w realu, netto i lidlu, biedronce i nigdzie nie bylo :-( a i u nas w PL sklepie tez nie ma :-( A mozna dziecku kuskus podawac?
I pierwszy raz dalam jej jabluszko w siateczce! dla mnie bomba!!! :-)20min dziecka nie bylo tak sie zajela soba, cmokala i sie turlala
![]()
Ja też daję małej jak chcę mieć chwilkę ;-)
Teraz ciągle chce stać, a że sama nie potrafi...
A gdzie jeszcze przesyłka? 
sto lat dla dużego :-)
normalnie spi max 20 min 
oby katarzysko i katar szybko przeszły