(nadrobilam ostatnie 10 stron uffff)
no to pieknie nie bylo mnie da dni a tu takie postepy!!!!! aylin munka msmickey gratuluje! moj maly nadal do raczkowania ma daleko nawet nie umie nog podciagnac pod pupe ale nie martwie sie poki co. pelza do tylu i obraca sie jak wskazowka zegara. od 3 dni podnosi sie bardzo wysoko na rekach ze prawie staje na stopach i to mi na razie starczy. probuje mu te kolanka podginac ale tylko sie wkurza
no moj maly to chyba pierwsza noc od 3 miesiecy przespal... dzis tez na razie spi a zazwyzaj juz 2 pobudki byly na odbicie ale nie zapeszam...
kasia.natka ja tez nie wiem gdzie wy jedziecie ale milego wyjazdu! oby wysypka szybko ustapila!
a odnosnie przyprawiania, wczoraj kupilam jakies sloiczki hipp po 7 miesiacu i tam w skladzie sol jodowana!!!!!!

u moich rodzicow w bloku pare lat temu podczas wigilii zaczal wyc alarm w ktoryms mieszkaniu. nioslo sie na cala klatke. wyl bezustannie cala noc az do rana, az w koncu wlasciciel laskawie przyjechal..... wyobrzacie sobie takie swieta???
j/w dalam raz i kompletnie mu nie smakowal, a on raczej nie wybrzydza
Kasienka dobrze ze z Niko nie gorzej
no i gratuluje zebow
Iwon gratuluje wystepu no i widze ze swietnie sobie radzisz z nadrabianiem bb w pracy, musze brac z ciebie przyklad

moj wlasnie sie obudzil w poprzek lozeczka na brzuchu
kojarzycie te olowiane fartuszki co daja na RTG??? dlaczego nie robia takich kolderek dla dzieci ????
no to pieknie nie bylo mnie da dni a tu takie postepy!!!!! aylin munka msmickey gratuluje! moj maly nadal do raczkowania ma daleko nawet nie umie nog podciagnac pod pupe ale nie martwie sie poki co. pelza do tylu i obraca sie jak wskazowka zegara. od 3 dni podnosi sie bardzo wysoko na rekach ze prawie staje na stopach i to mi na razie starczy. probuje mu te kolanka podginac ale tylko sie wkurza

to popracowałaś :-);-) eehh...kiedy ja napiszę, że młoda spała całą noc bez pobudki!!
kasia.natka - a gdzie wybywacie, bo chyba pominęłam ten temat.
no moj maly to chyba pierwsza noc od 3 miesiecy przespal... dzis tez na razie spi a zazwyzaj juz 2 pobudki byly na odbicie ale nie zapeszam...
kasia.natka ja tez nie wiem gdzie wy jedziecie ale milego wyjazdu! oby wysypka szybko ustapila!
aga wyobraz sobie ze moj je abslutnie wszystko oprocz tego wlasnie sloiczka i indyka w pomidorach!No i dziś pierwszy raz mojemu synkowi coś nie smakowało "potrawka z ziemniakami i królikiem" buzia zamknięta, więc sposobem dawałam pół łyżeczki marchewki i obiadu i zjadł.
a odnosnie przyprawiania, wczoraj kupilam jakies sloiczki hipp po 7 miesiacu i tam w skladzie sol jodowana!!!!!!

Q...WA!!!! Q...WA!!! Q...WA!!!! Nie spaliśmy, rozumiecie??????? Po prostu nie spalismy!!!! I to nie przez misia, tylko przez debilny samochód pod balkonem i wyjący alarm!!!! ale jak!!!!! całą noc!!!!!!!!!!!!!!! nawet teraz!!! kiedy mus sie w koncu akumulator wyczerpie????!!!!!! wzywalismy straz miejską i policje do tych debili, ale nie mogli odholowac no bo auto nie stwarzało zagrozenia (prawidłowo zaparkowane), ale sprawe w sadzie załozyli za naruszenie ciszy, bedziemy swiadkami. Jełopy no!!!!!! jestem nieprzytomna!!!! i zastanawiam sie, czy jakiejs karteczki za wycieraczką im nie zostawic, zeby naprawili alarm albo spierd...alali, bo chyba policja nie pozostawiła sladu mimo, ze absolutnie chcieli pomoc....ale jestem wkurzona!!!!!
u moich rodzicow w bloku pare lat temu podczas wigilii zaczal wyc alarm w ktoryms mieszkaniu. nioslo sie na cala klatke. wyl bezustannie cala noc az do rana, az w koncu wlasciciel laskawie przyjechal..... wyobrzacie sobie takie swieta???
Dzień dobry! :-)
Dajecie już dzieciaczkom pomidora (w zupce)?
j/w dalam raz i kompletnie mu nie smakowal, a on raczej nie wybrzydza
no a lekarz powiedzial ze czysto uffff jak ja lubie to slowo ostatnio ... duzo kataru ale byl napewno wczesniej tylko ze widocznie nie wchodzil w kanal zewnetrzny (bo sa dwa kanaly ktorymi splywa katar i pewnie szedl tym w srodku stad charczenie ale teraz jest juz tak duzo ze wyszedl tez na zewnatrz) na szczescie ladnie splywa bo mlody sie duzo rusza i malo lezy na plecach ... no i zostawila to co wczesniej mial przepisane tylko do wywalenia deflegmin bo on jeszcze pobudza wytwarzanie kataru i zeby go nie "zalalo", mam podawac tylko prawoslazowy, i zakazala nasivinu, bo wiekszosc krwawien z nosa powoduja kropelki... ktore niszcza sluzowke, woda morska odciagansko i oklepywanie... a kaszel to od tego kataru no i trzeba przetrwac katar na szczescie bialy wiec nic anginowego,
pani wypatrzyla tez drugiego zeba, na ktorego ja tak czatowalami ida gorne ... co prawda jeszcze pewnie troche zani wyjda ale juz spuchniete ...
Kasienka dobrze ze z Niko nie gorzej
Iwon gratuluje wystepu no i widze ze swietnie sobie radzisz z nadrabianiem bb w pracy, musze brac z ciebie przyklad

moj wlasnie sie obudzil w poprzek lozeczka na brzuchu
kojarzycie te olowiane fartuszki co daja na RTG??? dlaczego nie robia takich kolderek dla dzieci ????
Ostatnia edycja: