reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Zaza u nas przy trzydniowce tempka schodzila moze na godzine dwie czy to w dzien czy to w nocy a czasami w ogole nie dalo jej sie zbic ... a Nikodema wyslac poczta polska czy kurierem :p

Waris pytanie "skad to dziecko" mnie rozwalilo

Josie kupowalas w kauflandzie ? dobrze ze maz ugodowy :p haha i przypomniala mi sie reakcja Jasia na mojego ... dobrze ze Twoj ma brode bo juz widze jaki bylby strach :p

haha viola dobre :)
kasienka my mamy od chrzestnego :) maly dostal na swieta mega pake z kosmetykami pieluszkami no i nawet nocnik sie tam znalazl :)

a od kiedy w ogole sie sadza na nocnik? bo widze ze juz niektore sadzaja. ale w sumie to chyba wole pieluszke niz pozniej myc taki obsrany nocnik. obsrana dupka mojego jasia jakos mnie tak nie obrzydza a jednak widok kupy w nocniku to juz nie teges....:sorry:

To po co wtrącają się w życie rodzin, skoro nie wiedzą nawet, jak się dzieci robi :-D:-D

Ja dziś znów poszłam się rozerwać!! Rossmann, Empik, Smyk :-) to była dopiero impreza!!:-D
W empiku kupiłam kartki dla dziadków od Gabi i książeczki z myślami.
A w Smyku już są przeceny na które czekałam, bo jeszcze tydzień temu nie było tak tanio, a dziś kupiłam 3 pajace za 35 złotych.

No i właśnie konsumuje faworki!!! a brzusio rośnie:sorry:

A ja za dużo ziemniaków mam ugotowanych i chciałam kopytka zrobić na jutro ale mi się dupy nie chce ruszyć z kanapy... masakra, nie?.......

Kurcze to fajne promocje, 3 pajace za 35 zł! super! Szkoda, że mąż już tydzień temu kupił w tesco 3 pajace wątpliwej urody za 44 zł :confused2::no:

hellloooooo dziewczęta.

Bardzom zmeczona po 2 dniach pracy. W dwa dni musiała zrobić prace na cały tydzień. Bo jutro i pojutrze na urlopiw jestem - niania ma wychodne. Szef nie bardzo chciał mi dać. Ale zagroziłam ze z dzieciem będę do pracy chodzić :p

Kasienka - odpisałam ci. Tak na szybko policzone w domku na kalkulatorze :)

Też jestem za ircem - bo na razie muszę sę ukrywac :) ale nie wygląda to tak jak Iwon napisała :) za bardzo podejrzanie by było hehe

Wyprzedaże - nie mam czasu na nie iść. Ani ochoty - za bardzo obła jestem

Dziewczyny z wawy - chętnie bym sie z wami spotkała. Ale ja tylko jedno popołudnie bede a to raczej chyba cięzko było by dopasowac aby wszystkim pasowało.

Zaliczylam dzis kosmetyczkę na szybko - u kolezanki całe stadko nas siedziało i oglądałysmy nasze zapuszczone nogi :) która ma bardziej sarenke przypominające.

Moje dziecie opanowało pozycje bzykajacą na czworaka. Chyba na dniach nas pierwsze czworakowanie czeka :)

Dwa lata temu jak byl po kolendzie ten sam ksiadz to poplakalam sie przy wszystkich bo zapytal mnie wprost dlaczego 4 lata po slubie nie mamy dziecka.?Wiadomo nic nie odpowiedzialam bo plakalam to jeszcze zapytal sie w czym tkwi problem? tez nic nie odpowiedzialam tylko tyle ze nie chce o tym rozmawiac. Tak więc to pytanie było w jego typie, nie lubię tego księdza. A Moja sis nie wiedziała że 2 razy poronilam, powiedziałam jej dopiero wtedy gdy musiałam lezec w domciu.ona strasznie wrażliwa jest mimo wszystko i czasem nie potrafi dochować czegoś w tajemnicy. Zawsze gdy mi się zwierzala i np mówiła żebym nie powidziala mamie to prędzej czy później sama się wygadala. A ja bardzo nie chciałam się tym chwalić

Munka a jaki rozm kupilas za te 35zl?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Melduję się i ja :sorry:
Moje dziecię zasnęło o normalniej porze i do tej pory śpi! :-) trzymajcie kciuki, żebym nie zapeszyła ;-)

Waris no to utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że to była dobra decyzja, że nie wpuściłam księdza po kolędzie ;-)

Nie piszcie mi tu o wyprzedażach, bo u nas takich sklepów nie ma :no:

Do góry