Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój Antoś tak samoMam pytanie do was jak z gaworzeniem waszych dzieciaczków? czy wszystkie już wymawiają sylaby typu dada tata gugu? bo mój tylko same samogłoski wypowiada i nie wiem czy mam się martwić czy nie![]()

Zośka od niedawna zaczęła wypowiadać po dwie sylaby, a zauważyłam to tak naprawdę dopiero wczorajMam pytanie do was jak z gaworzeniem waszych dzieciaczków? czy wszystkie już wymawiają sylaby typu dada tata gugu? bo mój tylko same samogłoski wypowiada i nie wiem czy mam się martwić czy nie![]()

dziewczynki jutro jade na snowboard po pracy:-)
pierwszy raz od kiedy zaszlam w ciaze jupi!!!!!!!!!!!!!
zaza juz pewnie lezy pod stolem pijana?
aylin lykcika?!?!?!![]()
Witam porannie.
Noc cała przespana.Pobudka o 7 bo K wrócił z pracy i zaczął smarkac i charchac w lazience oczywiscie nie zamykając drzwi a to obok pokoju Sz. jest. Zwrocilam uwage to sie ofukal. Może i trochę sie czepiam ale jak ma sie za soba kilka nieprzespanych nocy to chce sie pospać jak najdłużej.
Waris - u rodziców co 100 metrów jest kosz na psią kupkę z woreczkami... a g... są nawet na placu zabaw........ Nie oszukujmy się jak ktoś będzie chciał i poczuwał się do odpowiedzialności to sprzątnie....
ale może zakończmy ten temat bo ja widzę co się dzieje i mam swoje zdanie wyrobione...i wszystkie moje sąsiadki mają takie samo zdanie...
dziewczynki jutro jade na snowboard po pracypierwszy raz od kiedy zaszlam w ciaze jupi!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czy dozorca zrozumial aluzje. no ale troche racji mial, przeciez nie bedzie z gownem w rece lazil...